Adatbázisunkban nyilvántartott alkotói szerepkörei:
- - Forgatókönyvíró -
- Ki Mit Tud? 1996. – 6. elődöntő – 1. rész
- Ki Mit Tud? 1996. – 5. elődöntő – 1. rész
- Ki Mit Tud? 1996. – 5. elődöntő – 2. rész
- Ki Mit Tud? 1996. – 8. elődöntő – 1. rész
- Ki Mit Tud? 1996. – 6. elődöntő – 2. rész
- Ki Mit Tud? 1996. – 7. elődöntő – 1. rész
- Ki Mit Tud? 1996. – 8. elődöntő – 2. rész
- Ki Mit Tud? 1996. – 1. középdöntő – 1. rész
- Ki Mit Tud? 1996. – 1. középdöntő – 2. rész
- Ki Mit Tud? 1996. – 2. középdöntő – 1. rész
- Ki Mit Tud? 1996. – 3. középdöntő – 1. rész
- Ki Mit Tud? 1996. – 3. középdöntő – 2. rész
- Ki Mit Tud? 1996. – Döntő – 2. rész
- Ki Mit Tud? 1996. – 2. elődöntő – 2. rész
- Ki Mit Tud? 1996. – Döntő – 1. rész
- Ki Mit Tud? 1996. – 4. elődöntő – 1. rész
- Ki Mit Tud? 1996. – 4. elődöntő – 2. rész
- Ki Mit Tud? 1996. – 1. elődöntő – 1. rész
- A Balaton kincsei 1-7
- Ki Mit Tud? 1996. – 2. elődöntő – 1. rész
- Ki Mit Tud? 1996. -2. középdöntő – 2. rész
- Ki Mit Tud? 1996. – 1. elődöntő – 2. rész
- Ki Mit Tud? 1996. – 7. elődöntő – 2. rész
- Ki Mit Tud? 1996. – 3. elődöntő – 1. rész
- Ki Mit Tud? 1996. – 3. elődöntő – 2. rész
- - Rendező -
- Irodalmi baranagolás Gasztronómiában – Brillant Savarin: Az ízlés filozófiája 1.
- Irodalmi baranagolás Gasztronómiában – Mikszáth Kálmán: A magyar konyha
- Irodalmi baranagolás Gasztronómiában – Gogol: Régimódi földesúrak
- Irodalmi baranagolás Gasztronómiában – Bornemissza Anna szakácskönyve
- Irodalmi baranagolás Gasztronómiában – Krúdy Gyula: Szindbád, elbeszélések
- Irodalmi baranagolás Gasztronómiában – Goldoni: Két úr szolgája
- Irodalmi baranagolás Gasztronómiában – Brillant Savarin: Az ízlés filozófiája 2.
- Irodalmi baranagolás Gasztronómiában – Galeotto Marzio
- Irodalmi baranagolás Gasztronómiában – Satyricon
- Irodalmi baranagolás Gasztronómiában – Kosztolányi Dezső: Pacsirta