Adatbázisunkban nyilvántartott alkotói szerepkörei:
- - Forgatókönyvíró -
- Játék határok nélkül 1998. – 4. forduló
- Játék határok nélkül 1998. – 5. forduló
- Játék határok nélkül 1998. – 9. forduló
- Játék határok nélkül 1998. – 6. forduló
- Játék határok nélkül 1998. – 7. forduló
- Játék határok nélkül 1998. – 8. forduló
- Játék határok nélkül 1998. -10. forduló, Döntő
- Játék határok nélkül 1999. – 1. forduló
- Játék határok nélkül 1999. – 2. forduló
- Játék határok nélkül 1999. – 3. forduló
- Játék határok nélkül 1999. – 5. forduló
- Játék határok nélkül 1999. – 6. forduló
- Játék határok nélkül 1999. – 7. forduló
- Gasztroangyal – Hentesek
- Gasztroangyal – Rábaköz
- Gasztroangyal – Zsidó konyha
- Gasztroangyal 16. – Miskolc
- Gasztroangyal – Cseresznye
- Gasztroangyal – Magyarország finom. Bőszénfa
- Gasztroangyal – Szalmakalap
- Gasztroangyal – Meggy
- Gasztroangyal – Moldva I.
- Gasztroangyal – Moldva II.
- Gasztroangyal – Badacsonyi kör
- Gasztroangyal – Szatymaz
- Gasztroangyal – Luca nap Szatymazon
- Gasztroangyal – Pezsgő
- Gasztroangyal – Muravidék
- Gasztroangyal 29. – Gazvacsora
- Gasztroangyal 30. – Lovastúra
- Gasztroangyal 31. – Ormánság
- Gasztroangyal 32. – Ipoly mente
- Gasztroangyal 33. – Gyöngyös
- Gasztroangyal 34. – Kappan
- Gasztroangyal 35. – A fás legelők
- Gasztroangyal 37. – Dunaharaszti
- Gasztroangyal 1. – Best of 1. Disznóvágások
- Gasztroangyal 3. – Best of 3. Pásztorkodás
- Gasztroangyal 4. – Best of 4. Határon túli emlékek
- Gasztroangyal 5. – Best of 5. Emlékezetes karakterek
- Gasztroangyal 6. – Best of 6. Nemzetiségek
- Gasztroangyal 9. – Best of 9. Halak
- Gasztroangyal 28. – Somló
- Gasztroangyal 41. – Nemzetek karácsonya
- Gasztroangyal 29. – Barangolás Búza Sanyival
- Gasztroangyal 1. – Az igazi hazai paradicsom
- Gasztroangyal 30. – Monor
- Gasztroangyal 7. – Best of 7. Húsfalók
- Gasztroangyal 31. – Velencei-tó
- Gasztroangyal 32. – Háry János nyomában
- Gasztroangyal 36. – Aggtelek és környéke
- Gasztroangyal – A spárga nyomában
- Gasztroangyal 2. – Best of 2. Erdély
- Gasztroangyal – Mikulás
- Gasztroangyal 38. – Hajdúböszörmény
- Gasztroangyal 39. – Vendégségben Pesti Istvánnál
- Gasztroangyal 41. – Nagykáta
- Gasztroangyal – Hódmezővásárhely és környéke
- Gasztroangyal 3. – Keszthely
- Gasztroangyal – Délvidék
- Gasztroangyal – Hortobágy
- Gasztroangyal – Erdély 2.
- Gasztroangyal – Tarpai szilva
- Gasztroangyal – Erdély 2.
- Gasztroangyal – Délvidék 2.
- Gasztroangyal – Tarany
- Gasztroangyal – Kárpátalja
- Gasztroangyal – Mikulás
- Gasztroangyal – Felvidék
- Gasztroangyal – Torma
- Gasztroangyal – Magyar tarka-marhahús
- Gasztroangyal – Sütőtök
- Gasztroangyal – Erdély III.
- Gasztroangyal – Marcsi kedvencei
- Gasztroangyal – Bab, chili, paprika
- Gasztroangyal – Farsang
- Gasztroangyal – Tokaj
- Gasztroangyal – Pilis
- Gasztroangyal – Gluténmentes
- Gasztroangyal – Konyhai praktikák
- Gasztroangyal – Keszthely
- Gasztroangyal – Harkány
- Gasztroangyal – Palócföld
- Gasztroangyal – Liptód
- Gasztroangyal – Fertő tó
- Gasztroangyal – Irodai piac
- Gasztroangyal – Zala
- Gasztroangyal – Mura vidék
- Gasztroangyal – Békés
- Gasztroangyal 12. – Rétköz
- Gasztroangyal 13. – Bábolna
- Gasztroangyal 14. – Kamra-túra
- Gasztroangyal 15. – Csákvár
- Gasztroangyal 16. – Orosz konyha
- Gasztroangyal 17. – Görög konyha
- Gasztroangyal 22. – Válogató adás – nálunk élő külföldiek
- Gasztroangyal 26. – Válogató adás – Különleges főzési módszerek
- Gasztroangyal 23. – Válogató adás – A legkedveltebb receptek
- Gasztroangyal 19. – Sörtúra
- Gasztroangyal 18. – Dunakanyar
- Gasztroangyal 20. – Kisújszállás
- Gasztroangyal 22. – Barbecue
- Gasztroangyal 21. – Vidék a fővárosban
- Gasztroangyal 23. – Dél-Somogy
- Gasztroangyal 24. – Gasztroangyal, Marcsi, bogrács, nyár 1.
- Gasztroangyal 25. – Gasztroangyal, Marcsi, bogrács, nyár 2.
- Gasztroangyal 26. – Fagylalt
- Gasztroangyal 27. – Szigetközi kecsege
- Gasztroangyal 28. – Bakony
- Gasztroangyal 33. – Erdővidék
- Gasztroangyal 34. – Torockó
- Gasztroangyal 35. – Szentantalfa
- Gasztroangyal 24. – Válogató adás-Budapest
- Gasztroangyal 37. – Bácsalmás
- Gasztroangyal 40. – A balatoni hal
- Gasztroangyal 42. – Átány
- Gasztroangyal – Kecskemét
- Gasztroangyal 8. – Best of 8. Csángók
- Gasztroangyal 27. – Válogató adás – Balaton
- Gasztroangyal 25. – Válogató adás – Sztárvendégek
- Gasztroangyal – Szilveszter
- Gasztroangyal 36. – A rizs
- Gasztroangyal – Magyarország finom. Nagykörű
- Gasztroangyal – Chili
- Gasztroangyal – Göcsej
- Gasztroangyal – Noszvaj
- Gasztroangyal – Rozsály
- Gasztroangyal – Délvidéki szüret
- Gasztroangyal – Kávé, Szekszárd, barátság
- Gasztroangyal – Györköny
- Gasztroangyal – Nemzetek konyhája Budapesten
- Gasztroangyal – A kárpáti borzderes
- Gasztroangyal – A hadházi lapos káposzta
- Gasztroangyal – Mór és környéke
- Gasztroangyal – Baja
- Gasztroangyal – Keleméri bárányok
- Gasztroangyal 14. – Húsvét Erdélyben
- Gasztroangyal – Baja
- Gasztroangyal – Tényő
- Gasztroangyal – Olasz konyha Budapesten
- Gasztroangyal – Etyek
- Gasztroangyal – Baumgartner Zsolttal Vas megyében
- Gasztroangyal – Tata
- Gasztroangyal – Légli Attilánál
- Gasztroangyal – Fogatos zarándoklat a Balaton-felvidéken
- Gasztroangyal – Gasztroangyal – Balaton
- Gasztroangyal 11. – Francia konyha
- Gasztroangyal 12. – Tél végi túra Zalában
- Gasztroangyal 13. – Bor, Balaton, Barátság
- Gasztroangyal – Murakeresztúr
- Gasztroangyal 14. – Arad
- Gasztroangyal 15. – Méhkerék
- Gasztroangyal 16. – Lórév
- Gasztroangyal 18. – Csörnyeföld és Vendvidék
- Gasztroangyal 17. – Egészséges, finom és gazdaságos ételek
- Gasztroangyal 19. – Madaras
- Gasztroangyal 20. – Magyarlapád
- Gasztroangyal – Dinnye
- Gasztroangyal 21. – Kolozsvár
- Gasztroangyal 22. – Barcs
- Gasztroangyal 23. – Bozsok
- Gasztroangyal – A gönci barack
- Gasztroangyal 24. – Nagypeterdi lakodalom
- Gasztroangyal 25. – Vendégségben Kalla Kálmánnál
- Gasztroangyal 26. – Szamos mente
- Gasztroangyal 27. – Veresegyház
- Gasztroangyal 28. – Tállya
- Gasztroangyal – Paradicsom és paprika
- Gasztroangyal 29. – Befőzés Szentesen
- Gasztroangyal 30. – Kakucs
- Gasztroangyal – Zágráb
- Gasztroangyal 31. – Egész évben Balaton
- Gasztroangyal 32. – Berzencei batátaszüret
- Gasztroangyal 33. – Tuzsér
- Gasztroangyal 34. – Szeged környéki zöldségmustra
- Gasztroangyal 35. – Szatmári gasztrotúra Takács Lajossal
- Gasztroangyal 36. – Eszék
- Gasztroangyal 37. – Sárvár
- Gasztroangyal 38. – Gyergyószárhegy
- Gasztroangyal 39. – Őszi túra Erdélyben
- Gasztroangyal 40. – Nógrádi kirándulás
- Gasztroangyal 41. – Őszi túra a Vendvidéken
- Gasztroangyal 42. – Eszéki disznóvágás
- Gasztroangyal – Rijeka
- Gasztroangyal – Mátranovák
- Gasztroangyal – Gömörszőlős
- Gasztroangyal – Gemenc
- Gasztroangyal 13. – Cegléd
- Gasztroangyal 21. – Slow food mozgalom
- Gasztroangyal 15. – A Bartók Béla út
- Gasztroangyal – Bölcske
- Gasztroangyal 17. – Orosháza
- Gasztroangyal 18. – Egyházaskozár
- Gasztroangyal 19. – Stílusos reggelik Szigetmonostoron
- Gasztroangyal 20. – Sváb ételek újragondolva
- Gasztroangyal – Őrség
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2. – A csirke
- Borbás Marcsi szakácskönyve 3. – A rétes
- Borbás Marcsi szakácskönyve 4. – A kacsa
- Borbás Marcsi szakácskönyve 5. – Fonott kalácsok
- Borbás Marcsi szakácskönyve 6. – A sertéssült
- Borbás Marcsi szakácskönyve 7. – Bőrös húsok
- Borbás Marcsi szakácskönyve 8. – Réteges sütemények
- Borbás Marcsi szakácskönyve 9. – A csokoládétorta
- Gasztroangyal – Vértes
- Borbás Marcsi szakácskönyve 11. – A házi tészta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 13. – A ponty
- Borbás Marcsi szakácskönyve 14. – Leveles tészta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 15. – A sonka
- Gasztroangyal – Vendégségben Didák testvérnél
- Gasztroangyal – A háromhutai sütőklub
- Borbás Marcsi szakácskönyve 16. – A bárány
- Borbás Marcsi szakácskönyve 17. – A kuglóf
- Gasztroangyal – Az öt templom utcája (Győr)
- Gasztroangyal – Akasztó
- Gasztroangyal 2. – Velem
- Borbás Marcsi szakácskönyve 27. – Lecsó
- Borbás Marcsi szakácskönyve 28. – Egytálételek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 29. – Szálkás halak
- Borbás Marcsi szakácskönyve 30. – Főzelékek
- Gasztroangyal – Bükkszentkereszt
- Borbás Marcsi szakácskönyve 31. – Paprikás és pörkölt
- Borbás Marcsi szakácskönyve 32. – A nyúl
- Borbás Marcsi szakácskönyve 34. – A tarhonya
- Borbás Marcsi szakácskönyve 35. – A liba
- Borbás Marcsi szakácskönyve 36. – Sós aprósütemények
- Borbás Marcsi szakácskönyve 37. – A sütőtök
- Borbás Marcsi szakácskönyve 38. – Adventi készülődés – “gazdag” sütemények
- Borbás Marcsi szakácskönyve 39. – Adventi készülődés – Bejgli és parfé
- Borbás Marcsi szakácskönyve 40. – Adventi készülődés – Mákos guba és “Szalaberna”
- Gasztroangyal 3. – Belvárosi gasztrotúra
- Borbás Marcsi szakácskönyve 41. – Adventi készülődés – Karácsonyi klasszikusok
- Gasztroangyal 4. – Selmecbánya
- Gasztroangyal 5. – Magyarpolány
- Gasztroangyal 6. – Komlóska
- Gasztroangyal 7. – Mezőhegyes
- Gasztroangyal 8. – Erdély télen I.
- Gasztroangyal 9. – Erdély télen II.
- Gasztroangyal 11. – Cigány konyha
- Gasztroangyal 1. – Gyulaji erdei túra
- Borbás Marcsi szakácskönyve 3. – Ételek sertéshúsból
- Borbás Marcsi szakácskönyve 4. – A fánk
- Borbás Marcsi szakácskönyve 5. – Téli péksütemények
- Borbás Marcsi szakácskönyve 6. – Sütemények tojásfehérjével
- Borbás Marcsi szakácskönyve 7. – Kosárkák
- Borbás Marcsi szakácskönyve 8. – Tejfölös fogások
- Borbás Marcsi szakácskönyve 9. – Böjti édességek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 10. – Savanyú ételek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 11. – Egytálételek 2.
- Borbás Marcsi szakácskönyve 15. – Aranygaluska és croffin
- Borbás Marcsi szakácskönyve 16. – Tavaszi kedvencek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 17. – Túrós desszertek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 18. – Sütemények lapokból
- Borbás Marcsi szakácskönyve 19. – Kelet-magyarországi különlegességek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 20. – Csotros kalács és Gundel palacsinta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 21. – Receptek otthoni piknikhez
- Borbás Marcsi szakácskönyve 22. – Sparheltben sült ételek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 23. – Sparhelten főtt receptek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 24. – Lakodalmi csibeleves és joghurtos palacsinta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 26. – Őszi gyümölcsös desszertek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 27. – Frédi szelet és papszelet
- Borbás Marcsi szakácskönyve 28. – A csülök
- Borbás Marcsi szakácskönyve 29. – Sörkifli és baguette
- Borbás Marcsi szakácskönyve 30. – Macskaszem és fordított sütemény
- Borbás Marcsi szakácskönyve 31. – Tarja kétféleképpen
- Borbás Marcsi szakácskönyve 32. – Variációk császárhúsra
- Borbás Marcsi szakácskönyve 33. – Görögolvasó angyalbakanccsal és babfőzelék pulykakolbásszal
- Borbás Marcsi szakácskönyve 34. – Kürtős kalács és libasült
- Borbás Marcsi szakácskönyve 35. – A pacal
- Borbás Marcsi szakácskönyve 36. – Egyszerű és nagyszerű ízek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 37. – Mézes krémes és gyümölcskenyér
- Borbás Marcsi szakácskönyve 38. – Ischler és Pozsonyi kifli
- Borbás Marcsi szakácskönyve 5. – Erdélyi fogások
- Borbás Marcsi szakácskönyve 6. – Téli menü
- Borbás Marcsi szakácskönyve 7. – Sólet és cassoulet
- Borbás Marcsi szakácskönyve 8. – Kelt hájas és csirkeszív villámgyorsan
- Borbás Marcsi szakácskönyve 39. – Mákos édességek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2. – Derelye és kenyérpuding
- Borbás Marcsi szakácskönyve 3. – Szalontüdő és agyas leves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 4. – Paradicsomos káposzta és vegetáriánus töltött káposzta
- Gasztroangyal 2. – A tök és a tökmagolaj
- Gasztroangyal 5. – A Magyar liba
- Gasztroangyal 15. – Újévi finomságok maradékból
- Gasztroangyal 6. – A sajtok
- Gasztroangyal 7. – Pisztráng
- Gasztroangyal 8. – Szarvasgomba
- Gasztroangyal 9. – A csokoládé
- Gasztroangyal 10. – Dunai halak
- Gasztroangyal 11. – Vadászat
- Gasztroangyal 12. – A káposzta
- Gasztroangyal 13. – Karácsony Marcsinál
- Gasztroangyal – Vivat Bacchus énekegyüttes, disznóvágás Megyaszón, pezsgő készítés
- Gasztroangyal – Amit a burgonyáról tudni lehet
- Gasztroangyal 17. – A nyúl
- Gasztroangyal 18. – Csipkebogyó
- Gasztroangyal – Mandulából marcipán, gesztenyéből gesztenyepüré
- Borbás Marcsi szakácskönyve 10. – Vasárnapi kacsalakoma
- Gasztroangyal 10. – Hajós
- Borbás Marcsi szakácskönyve 10. – A bab
- Gasztroangyal – Kerekrépa, mustár
- Gasztroangyal 20. – A búza, a liszt, a kenyér és a bor
- Gasztroangyal – Balatonfüred, jéghorgászat, jégvitorlázás, Figula borászat..
- Gasztroangyal – A tavaszi böjt
- Gasztroangyal – A galamb
- Gasztroangyal – A Gasztroangyal Nádudvaron
- Gasztroangyal 25. – Tyúkok a Hungaroringen
- Gasztroangyal – Tojás és tészta
- Gasztroangyal – A sonka
- Gasztroangyal – Boldog békeidők konyhája
- Gasztroangyal – Ásványvizek
- Gasztroangyal – Balatoni kerékpártúra
- Gasztroangyal – Ehető virágok
- Gasztroangyal – Spenót vagy sóska
- Gasztroangyal – Őrségben az erő
- Magyarország finom 55. – Sárgabarack krémleves, Ötven darabos
- Gasztroangyal 36. – Gombás ételek
- Gasztroangyal – A magyar eper
- Magyarország finom 47. – Sült tejberizs (Sütlac), Perzsa paradicsomos padlizsán, Perzsa húsos rizs
- Gasztroangyal 37. – Bivalytartás Vókonyán
- Gasztroangyal – A legjobb termelői boltok
- Gasztroangyal – Erdély 1.
- Gasztroangyal – Erdély 1.
- Gasztroangyal – Erdély 3.
- Borbás Marcsi szakácskönyve 14. – Húsvét
- Borbás Marcsi szakácskönyve 14. – Húsvéti menü
- Borbás Marcsi szakácskönyve 15. – Sztrapacska és agnolotti
- Borbás Marcsi szakácskönyve 16. – Tavaszi fogások
- Magyarország finom 54. – Túrós meggyes – rétes, Lakodalmas csibeleves
- Magyarország finom 59. – Céklaleves, Rókagomba pörkölt juhtúróval, Ecetes tejfölös torma, Tojásos egresszósz, Párolt disznóparéj
- Gasztroangyal – Paprika
- Gasztroangyal – Busa, dió, mogyoró
- Gasztroangyal – A pulyka
- Gasztroangyal – Levendula
- Gasztroangyal – Homoktövis, csicsóka
- Gasztroangyal – Köles és birka
- Gasztroangyal – Szürkemarha
- Gasztroangyal – 100 éves az Egri Bikavér
- Gasztroangyal – Gasztroangyal Karácsony
- Gasztroangyal – Garda fesztivál
- Gasztroangyal 1. – Dödölle
- Gasztroangyal – Batáta
- Gasztroangyal – Ásotthalmi disznóvágás
- Gasztroangyal – Fácán és vadkacsa vadászat
- Gasztroangyal – Vince-nap Villányban
- Gasztroangyal – Leves párbaj
- Gasztroangyal – Gasztroangyal Pannonhalmán
- Gasztroangyal – A reggeli
- Gasztroangyal – Így spórolj a konyhában
- Gasztroangyal – A tirpák konyha
- Borbás Marcsi szakácskönyve 17. – Bukta és pikáns zöldségleves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 18. – Savanyú marharagu és sertésszűz sztroganoff
- Borbás Marcsi szakácskönyve 19. – Tavaszi levesek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 20. – A máglyarakás
- Borbás Marcsi szakácskönyve 13. – Húsvéti kalácsok
- Borbás Marcsi szakácskönyve 13. – Kalácsok Húsvétra
- Borbás Marcsi szakácskönyve 21. – Oroszkrém torta és macaron
- Gasztroangyal – A sváb konyha
- Gasztroangyal – Húsvét Pécsett
- Gasztroangyal – Tavasz jelnyelven
- Gasztroangyal – Őseink konyhája
- Gasztroangyal – A Szigetköz
- Gasztroangyal – Huszárkonyha
- Gasztroangyal – Gyorsételek
- Gasztroangyal – Régi ételek új köntösben
- Gasztroangyal – Málna, rebarbara
- Gasztroangyal – A nagy csónaktúra
- Gasztroangyal – Káli-medence
- Gasztroangyal – Bagi – Nacsa
- Borbás Marcsi szakácskönyve 23. – Tojásleves és szárnyas ragu
- Borbás Marcsi szakácskönyve 22. – Sült oldalas főzelékkel
- Borbás Marcsi szakácskönyve 24. – Finomfőzelék és brassói
- Borbás Marcsi szakácskönyve 25. – Rákóczi túrós és epres rétes
- Gasztroangyal 3. – Hagyma és fokhagyma
- Gasztroangyal 4. – A fűszerpaprika
- Gasztroangyal 4. – Velence télen
- Gasztroangyal 5. – Feled
- Borbás Marcsi szakácskönyve 19. – Az eper
- Gasztroangyal 6. – Jászdózsa és Jászjákóhalma
- Gasztroangyal 8. – Lébény
- Gasztroangyal 7. – Köveskál
- Magyarország finom 33. – Töltött jalapeno, Chilis-csokis süti
- Magyarország finom 36. – Zalai borítós, Süllő zöldségágyon, Csigaragu
- Gasztroangyal 9. – Téli túra a Bakonyban
- Gasztroangyal 10. – Celldömölk
- Magyarország finom 51. – Focaccia col formaggio di recco, Pizza margherita
- Borbás Marcsi szakácskönyve 18. – A spárga
- Gasztroangyal 11. – Téli Badacsony
- Gasztroangyal 12. – Parád
- Gasztroangyal 13. – Vendégségben a MEZGÉ-nél
- Gasztroangyal 14. – Kazár
- Gasztroangyal 15. – Szihalom
- Borbás Marcsi szakácskönyve 20. – Tavaszi zöldfűszerek
- Gasztroangyal 16. – Pápa
- Gasztroangyal 17. – Adony
- Gasztroangyal 18. – Hajdúdorog
- Gasztroangyal 19. – Szenna
- Borbás Marcsi szakácskönyve 21. – A spenót
- Gasztroangyal 20. – Cserépfalu
- Gasztroangyal 21. – Nemeshódos
- Gasztroangyal 22. – Válogató adás – Különleges helyszínek
- Gasztroangyal 23. – Válogató adás – Séfek
- Gasztroangyal 24. – Válogató adás – a legjobb kalácsok
- Gasztroangyal 25. – Válogató adás – Balatonfelvidék
- Borbás Marcsi szakácskönyve 22. – Különleges kalácsok
- Gasztroangyal 26. – Válogató adás – Pécs-Villány
- Gasztroangyal 27. – Válogató adás – Hortobágy
- Gasztroangyal 28. – Kecskemét
- Gasztroangyal 29. – Tisza-tó
- Gasztroangyal 30. – Nagykőrös
- Gasztroangyal 31. – Szentendrei skanzen
- Gasztroangyal 32. – Emu és strucc
- Gasztroangyal 33. – Závod
- Gasztroangyal 35. – Vértesboglár és Szár
- Gasztroangyal 34. – Nagykörű – Ártéri gazdálkodás
- Gasztroangyal 36. – Röjtökmuzsaj
- Gasztroangyal 37. – Őszi kirándulás az Őrségben
- Gasztroangyal 38. – Mároki tojás
- Gasztroangyal 39. – Zalaköveskút
- Gasztroangyal 40. – Fegyvernek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 24. – Őrségi fogások
- Gasztroangyal 41. – Goricskó
- Gasztroangyal 42. – Barkóság
- Gasztroangyal 1. – Szatmár a határon túl
- Gasztroangyal 2. – Máramaros
- Magyarország finom 56. – Görögdinnye gazpacho, Savanyított dinnye, Cigányka
- Borbás Marcsi szakácskönyve 25. – Házi péksütemények
- Gasztroangyal 3. – Távol-keleti konyha
- Gasztroangyal 5. – Téli Balaton
- Gasztroangyal 4. – Nagymaros
- Gasztroangyal 6. – Emlékezetes sütemények
- Gasztroangyal 7. – Tokaji túra
- Borbás Marcsi szakácskönyve 26. – Gyümölcsös finomságok
- Gasztroangyal 8. – Szuperélelmiszerek nyomában
- Gasztroangyal 9. – Lulla
- Borbás Marcsi szakácskönyve 23. – A kora nyár ízei
- Magyarország finom 37. – Zsófia torta, Rostélyos pohánkaágyon
- Gasztroangyal 2. – Nagybajom
- Magyarország finom 13. – Tyúkhúsleves, Tönkölykorpás kifli
- Gasztroangyal 10. – Pesti gasztrokaland
- Gasztroangyal 11. – Budai gasztrokaland
- Gasztroangyal 12. – Császártöltés
- Borbás Marcsi szakácskönyve 11. – Krumplis fogások
- Magyarország finom 14. – Olajos hal, Cigány töltött káposzta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 25. – Különleges rétesek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 26. – Gyuvecs és török lecsó
- Magyarország finom 49. – Sült pisztráng, Sült szarvascomb szeletek tócsival és mozzarellás paradicsomsalátával, Habos diós kifli, Sós stangli
- Borbás Marcsi szakácskönyve 27. – Fonyódi petyek és sült pisztráng
- Magyarország finom 16. – Szármánt, Kásás hurka
- Magyarország finom 48. – Kolostoros káposzta, Vöröslencsés káposztaleves, Káposztás pogácsa
- Borbás Marcsi szakácskönyve 28. – Mandulás sütemények
- Borbás Marcsi szakácskönyve 29. – Habos diós és osztrák császármorzsa
- Borbás Marcsi szakácskönyve 30. – Káposztás fogások
- Magyarország finom 52. – Fogas fasírt cukorborsó-mángold pürével és pirított mandulával, Mentás zöldborsókrémleves, Ibolyás csokitorta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 31. – Zakuszka és padlizsánkrém
- Magyarország finom 20. – Mocskos tészta, Tarpai paraszt porlós
- Magyarország finom 15. – Szilvalekváros orda, Vargabéles, Fűszeres kenyér, Ordás töltött tésztabatyu
- Borbás Marcsi szakácskönyve 32. – Őszi fogások tökből és zúzából
- Magyarország finom 21. – Churut, Örmény fülleves – Angadzsabor, Örmény palacsinta
- Magyarország finom 22. – Sajtos- tepertős kalács, Csicsóka pástétom, Batáta pástétom
- Magyarország finom 17. – Krumplikása, Töltött fácánmell, Kacsamájjal töltött kucsmagomba
- Borbás Marcsi szakácskönyve 33. – Két izgalmas levesrecept
- Borbás Marcsi szakácskönyve 33. – Töltött csirke variációk
- Borbás Marcsi szakácskönyve 34. – Receptek Márton-napra
- Magyarország finom 41. – Kínai csípős kacsaszív, Gulab Jamun fánkocskák
- Magyarország finom 58. – Mátrai betyárgulyás, Paradicsomos sült báránygerinc, Juhtúrós puliszka
- Magyarország finom 35. – Birsalma csatni, Birsalmás bableves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 35. – Melengető levesek
- Magyarország finom 24. – Rántott hús gluténmentesen amaránt körettel, Kókuszkrémes vöröslencse-leves, Bundázott padlizsán barnarizzsel és narancsos almacsatnival, Köles “túrógombóc”
- Magyarország finom 12. – Slambuc, Birkapörkölt
- Magyarország finom 40. – Levendulás keksz, Citromkrém, Erdei gombakrémleves parmezán sables-val
- Magyarország finom 38. – Rugelach, Aszaltszilvával töltött édes maceszgombóc
- Borbás Marcsi szakácskönyve 36. – Boldogi nagyrózsa és sütőtökös pite
- Magyarország finom 25. – Hideg barackleves, Pikáns sült őszibarackok, Szatymazi őszibarackbefőtt, Szatymazi barackos sütemény
- Magyarország finom 31. – Hagymás vér, Gyümölcsfánk
- Magyarország finom 57. – Göngyölt sült hasaalja szalonna, Bulgur zöldségekkel és körömvirágos paradicsom chutney-val füstölt sertés szűzzel bizarr borjú
- Magyarország finom 42. – Fácánleves, Töltött káposzta nádudvari módra, Slambuc, Rakott palacsinta trófea módra
- Gasztroangyal – Karácsony
- Gasztroangyal – Szilveszter
- Borbás Marcsi szakácskönyve 40. – Receptek karácsonyra
- Borbás Marcsi szakácskönyve 37. – Manuk szelet és karácsonyi kekszek
- Magyarország finom 26. – Cseresznyelekváros gombóc, Cseresznyeleves, Cirkos kalács, Cseresznyelekvár
- Borbás Marcsi szakácskönyve 38. – Mákos csík és töltött káposzta
- Magyarország finom 27. – Szarvas vesevelő, Vaddisznómájjal töltött gombafejek, Vadkacsa nyárson
- Magyarország finom 34. – Zserbó, Gyümölcskenyér
- Borbás Marcsi szakácskönyve 40. – Eszterházy torta és krumplicukorkás sütemény
- Borbás Marcsi szakácskönyve 39. – Luca napi pogácsa és ernyős hájas
- Magyarország finom 28. – Kapucnyika, Mákosguba (opekanca), Bögrés sajttorta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 42. – Szilveszteri készülődés
- Gasztroangyal 42. – Szilveszteri készülődés
- Borbás Marcsi szakácskönyve 1. – Kelt kalácsok
- Új idők, új dalai 1. – Így születik a csendélet
- Új idők, új dalai 2. – Fénytér
- Új idők, új dalai 4. – Az anyagot öltött gondolat
- Új idők, új dalai 3. – Jelen lenni
- Új idők, új dalai 5. – Mozdulatok Kánonja – Pantomim
- Borbás Marcsi szakácskönyve 1. – A túró
- Magyarország finom 1. – Ernyős hájas, Non plus ultra
- Új idők, új dalai 6. – A nyájas gyűlölködő – Színpadon III. Richárd monológja
- Új idők, új dalai 7. – Teofánia – A szakrális szobrok születése
- Új idők, új dalai 8. – Egy balettelőadás születése
- Borbás Marcsi szakácskönyve 41. – Szilveszteri készülődés
- Magyarország finom 2. – Rózsa Sándor kedvence, Gurulós fánk
- Borbás Marcsi szakácskönyve 1. – Disznótoros
- Magyarország finom 3. – Töltött szőlőlevél, Görög citromos süti
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2. – Farsangi finomságok
- Magyarország finom 4. – Rétes, Tarhonyaleves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 3. – Palócleves és koriander acorda
- Magyarország finom 5. – Strudli, Fűszeres marhafasírt gombaraguval
- Magyarország finom 30. – Kásás galuska (töltike), Töltött tyúk
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2. – Ételek disznóvágásra
- Borbás Marcsi szakácskönyve 4. – Cigánypecsenye és “fürj, zeller, hajdina”
- Magyarország finom 6. – Téli erdei gombaleves, Babbal töltött burgonya, Savanyú káposztás saláta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 5. – Kaputámaszték
- Magyarország finom 32. – Kelt-hájas kifli, Papsipka
- Magyarország finom 60. – Krumplis csuka, Töltött csuka
- Magyarország finom 18. – Gyöngyös ragu, Mézes-mustáros csirke, gyömbéres almával és mákos rizzsel
- Magyarország finom 43. – Grillezett báránymájas hurka, Báránygulyás sült gombákkal, Bárányburger
- Magyarország finom 44. – Sült uborka, Csicsókasaláta, Hajtogatott réteges keletlen
- Magyarország finom 29. – Örömkalács
- Magyarország finom 46. – Paprikáscsirke leves, Kvircedli, Bajor Galloway marharolád mustáros szószban szalvétagombóccal
- Borbás Marcsi szakácskönyve 6. – Lángos
- Borbás Marcsi szakácskönyve 7. – Sárgaborsó-főzelék
- Magyarország finom 7. – Savanyú sertéspacal, Paprikás halragu, Juhtúrós sztrapacska
- Magyarország finom 53. – Malacsült parázskrumplival és sültpaprikasalátával, Csőben sült zöldségek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 9. – Pénteki tésztaételek
- Magyarország finom 39. – Kacsaaprólékkal főtt paradicsomos káposzta, Gombócleves, Pirított gombóc
- Magyarország finom 19. – Rábaközi vert perec, Kapuvári böllérmáj
- Borbás Marcsi szakácskönyve 1. – Malacköröm és malacfül
- Magyarország finom 45. – Borsos kalács, Rácponty
- Borbás Marcsi szakácskönyve 8. – Krumplis rucatalp
- Magyarország finom 8. – Csokoládés mogyorókrém, tökmagkrém, Bakonyi sertésragu
- Borbás Marcsi szakácskönyve 9. – Gombócleves, pirított gombóc
- Magyarország finom 9. – Lucerna főzelék, Csángó paszulyleves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 10. – Somlói galuska
- Magyarország finom 10. – Töltött galamb, Szüreti szarvasragu, Nyúlmájjal töltött tésztabatyu
- Magyarország finom 11. – Uborkás hűsítő ital, Zakuszka, Laska, Hajdinás pogácsa
- Borbás Marcsi szakácskönyve 12. – Vendégváró sütemények
- Gasztroangyal 10. – Vadászat Kaszópusztán
- Borbás Marcsi szakácskönyve 12. – Tavaszi desszertek
- Magyarország finom 23. – Vörösboros marhapofa csicsókapürével, töltött marhaszív, Pacalleves sült céklával és lencsével
- Borbás Marcsi szakácskönyve 11. – Mákos ferentő
- Borbás Marcsi szakácskönyve 12. – A sült hal
- Borbás Marcsi szakácskönyve 12. – Csülkös bableves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 13. – Felhő szelet
- Borbás Marcsi szakácskönyve 14. – Ostyás sütemények
- Borbás Marcsi szakácskönyve 15. – Húsvéti fogások
- Magyarország finom 50. – Rózsakrémes, Kecskesajttal töltött kalács
- Borbás Marcsi szakácskönyve 16. – Spárga és krokett
- Borbás Marcsi szakácskönyve 19. – Stíriai metélt
- Borbás Marcsi szakácskönyve 18. – Töltött Csirke
- Borbás Marcsi szakácskönyve 17. – Zöldborsófőzelék
- Borbás Marcsi szakácskönyve 20. – Öreglebbencs
- Borbás Marcsi szakácskönyve 21. – Rácponty
- Borbás Marcsi szakácskönyve 22. – Lakodalmas kalács
- Borbás Marcsi szakácskönyve 23. – Dedelle
- Borbás Marcsi szakácskönyve 27. – Legényfogó leves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 28. – Császárrétes
- Borbás Marcsi szakácskönyve 29. – Citromos szelet
- Borbás Marcsi szakácskönyve 30. – Kasespatzle
- Borbás Marcsi szakácskönyve 31. – Körömpörkölt csülökkel
- Borbás Marcsi szakácskönyve 32. – Dinsztelt füstölt kolbász
- Borbás Marcsi szakácskönyve 33. – Libasült és sztrapacska
- Borbás Marcsi szakácskönyve 34. – Sütőtökben sült csirke
- Borbás Marcsi szakácskönyve 35. – Zalai borítós
- Borbás Marcsi szakácskönyve 36. – Gesztenyés bejgli
- Borbás Marcsi szakácskönyve 37. – Páránfőtt
- Borbás Marcsi szakácskönyve 39. – Töltött pulyka
- Borbás Marcsi szakácskönyve 38. – Vörösboros kakas
- Borbás Marcsi szakácskönyve 40. – Ünnepi körtés sütemény
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/2. – Krumplikása
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/1. – Káposztás pogácsa
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/3. – Mocskos tészta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/4. – Tejes krumplileves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/5. – Strudli
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/6. – Prézlis knédli
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/7. – Lucskos káposzta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/8. – Vaníliás csiga
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/9. – Juhtúrós rakott nokedli
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/10. – Vadas marhanyelv
- Borbás Marcsi szakácskönyve 11. – Sült bab kenyérlángossal
- Borbás Marcsi szakácskönyve 12. – Halgombócleves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 13. – Gulyás
- Borbás Marcsi szakácskönyve 14. – Főrendi fánk
- Borbás Marcsi szakácskönyve 15. – Darunyak
- Borbás Marcsi szakácskönyve 16. – Cserta-menti kanászleves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 17. – Édes málé
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/19. – Tót lepény
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/20. – Kapuvári bicskás pecsenye
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/21. – Pulutyka és pulykaszárny
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/22. – Vargányás hajdinaleves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/23. – Színes kuglóf
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/24. – Rábavidéki gibanica
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/25. – Pelmenyi
- Gasztroangyal – Pannonhalmán
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/26. – Túrós lepény
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/28. – Gyemikát
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/29. – Hagymás rostélyos
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/30. – Csikós tokány
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/31. – Kürtős kalács
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/32. – Juhtúrós pogácsa
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/33. – Tökbélleves és tökpörkölt
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/34. – Csákvári mustáros, tejfölös szelet
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/36. – Savanyú káposztás, körtés nudli
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/35. – Tepertős kőttes
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/37. – Gánica
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/38. – Kerekrépás húsgombóc
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/40. – Diótorta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/18. – Lencseleves csülökkel
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/41. – Korhely halászlé
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/39. – Csokoládés csillag
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/1. – Pacalcsorba
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/2. – Mágnás mákos
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/3. – Marhalábszárpörkölt
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/4. – Piskótás rétes
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/5. – Céklás bableves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/6. – Grízes lángos
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/7. – Túrós csusza gazdagon
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/8. – Vágott leves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/9. – Loksa
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/10. – Holstein szelet
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/11. – Böjti leves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/12. – Darálós keksz
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/13. – Borsos kalács
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/14. – Palóc oldalas
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/16. – Fogas kárpáti módra
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/17. – Nevenincs kifli
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/19. – Kaszás leves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/18. – Rántott borjúláb
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/20. – Eszterházy rostélyos
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/21. – Karikás béles
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/22. – Rigolettó
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/23. – Maultasche
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/24. – Kemenesi Béles
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/15. – Placsinta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/27. – Málékenyér