Adatbázisunkban nyilvántartott alkotói szerepkörei:
- - Rendező -
- A Jagellók konyhája 1. – Hedvig királynő konyhája – Az európai arisztokrácia konyhája
- A Jagellók konyhája 2. – Vegetariánus királyi fogás, azaz sóskaleves és zöldség rakottas
- A Jagellók konyhája 3. – A város, ami egyszerre lengyel és zsidó – azaz sörleves és hagymáslepény
- A Jagellók konyhája 4. – Hedvig és Jagello, az étkezési szokások fúziója, azaz hal lengyel szószban és velős pirítós
- A Jagellók konyhája 5. – Királyfiak, avagy ízek tengertől tengerig
- A Jagellók konyhája 6. – A Német Lovagrend fővárosában – avagy a nagymesterek konyhaművészete
- A Jagellók konyhája 7. – Királyfiak és királylányok, azaz, az európai királyi udvarok konyhája
- A Jagellók konyhája 8. – Krím Vilnó mellett – azaz, a karaim konyha
- A Jagellók konyhája 9. – A Wawel Itália felé tekintett, azaz mi volt a helyzet Bona hercegnő érkezése előtt?
- A Jagellók konyhája 11. – Szmolenszktől Madridig, avagy konyha Európa ellenkező végén
- A Jagellók konyhája 10. – Bona a Wawelben, avagy egy kicsi Itáliából, egy kicsi Lengyelországból
- A Jagellók konyhája 12. – Közeli kulináris találkozások – Avagy: törökök a határ túloldalán
- A Jagellók konyhája 13. – A “Két nemzet köztársasága” – azaz az aranykor konyhája
- A Jagellók konyhája 14. – Korszerűen és egészségesen – azaz füveskönyvek és növényhatározók
- A Jagellók konyhája 15. – Jagelló Anna konyhája, azaz a francia és a magyar stílus között
- A Jagellók konyhája 16. – Leánytestvérek az európai trónokon, azaz a Jagelló lányok konyhája
- A Jagellók konyhája 17. – Vasák-Jagellók nőágon avagy a változás konyhája
- A Jagellók konyhája 18. – A Vasák, avagy francia konyha lengyel asztalon
- A Jagellók konyhája 19. – Távol a palotáktól, azaz a lengyel udvarházak konyhája
- A Jagellók konyhája 20. – Compendium Ferculorum, avagy a fennmaradt legkorábbi, teljes egészében lengyel szakácskönyv
- A Jagellók konyhája 21. – A szenteste – A böjti konyha, a lengyel konyha légyege