Adatbázisunkban nyilvántartott alkotói szerepkörei:
- - Rendező -
- Gasztroangyal 10.
- Gasztroangyal 7.
- Gasztroangyal 4.
- Gasztroangyal – Bocuse d’Or
- Gasztroangyal – Rábaköz
- Gasztroangyal – Muravidék
- Gasztroangyal 30. – Lovastúra
- Gasztroangyal 32. – Ipoly mente
- Gasztroangyal 35. – A fás legelők
- Gasztroangyal 37. – Dunaharaszti
- Gasztroangyal 1. – Best of 1. Disznóvágások
- Gasztroangyal 3. – Best of 3. Pásztorkodás
- Gasztroangyal 4. – Best of 4. Határon túli emlékek
- Gasztroangyal 5. – Best of 5. Emlékezetes karakterek
- Gasztroangyal 6. – Best of 6. Nemzetiségek
- Gasztroangyal 9. – Best of 9. Halak
- A KÁLI-MEDENCE ŐRZŐI
- Gasztroangyal 28. – Somló
- A Szerelmes Nyugat: Juhász Gyula szerelmei
- Gasztroangyal 41. – Nemzetek karácsonya
- Gasztroangyal – Gasztroangyal – Válogatás az év legemlékezetesebb pillanataiból
- Gasztroangyal 7. – Best of 7. Húsfalók
- Gasztroangyal 31. – Velencei-tó
- Gasztroangyal 36. – Aggtelek és környéke
- Gasztroangyal 38. – Hajdúböszörmény
- Gasztroangyal 41. – Nagykáta
- Gasztroangyal 3. – Keszthely
- Gasztroangyal – Marcsi kedvencei
- Gasztroangyal – Keszthely
- Gasztroangyal – Mura vidék
- Gasztroangyal 22. – Válogató adás – nálunk élő külföldiek
- Gasztroangyal 26. – Válogató adás – Különleges főzési módszerek
- Gasztroangyal 23. – Válogató adás – A legkedveltebb receptek
- Gasztroangyal 18. – Dunakanyar
- Gasztroangyal 20. – Kisújszállás
- Gasztroangyal 23. – Dél-Somogy
- Gasztroangyal 24. – Gasztroangyal, Marcsi, bogrács, nyár 1.
- Gasztroangyal 28. – Bakony
- Gasztroangyal 33. – Erdővidék
- Gasztroangyal 34. – Torockó
- Gasztroangyal 24. – Válogató adás-Budapest
- Gasztroangyal 42. – Átány
- A Szerelmes Nyugat: Juhász Gyula szerelmei
- Gasztroangyal 8. – Best of 8. Csángók
- Gasztroangyal 27. – Válogató adás – Balaton
- Gasztroangyal 25. – Válogató adás – Sztárvendégek
- Gasztroangyal – Chili
- Gasztroangyal – Göcsej
- Gasztroangyal – Nemzetek konyhája Budapesten
- Gasztroangyal – Baja
- Gasztroangyal 14. – Húsvét Erdélyben
- Gasztroangyal – Baja
- Új idők, új dalai 47. – Palestrina – Az ellenpontok harmóniájában
- Balaton, a napfény kertje
- Gasztroangyal 12. – Tél végi túra Zalában
- Gasztroangyal 14. – Arad
- Gasztroangyal 15. – Méhkerék
- Gasztroangyal 16. – Lórév
- Gasztroangyal 20. – Magyarlapád
- Gasztroangyal 21. – Kolozsvár
- Gasztroangyal 28. – Tállya
- Gasztroangyal 29. – Befőzés Szentesen
- Gasztroangyal 30. – Kakucs
- Gasztroangyal 32. – Berzencei batátaszüret
- Gasztroangyal 34. – Szeged környéki zöldségmustra
- Gasztroangyal 41. – Őszi túra a Vendvidéken
- Gasztroangyal – Mátranovák
- Gasztroangyal 21. – Slow food mozgalom
- Gasztroangyal 18. – Egyházaskozár
- Gasztroangyal – Őrség
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2. – A csirke
- Borbás Marcsi szakácskönyve 3. – A rétes
- Borbás Marcsi szakácskönyve 4. – A kacsa
- Borbás Marcsi szakácskönyve 5. – Fonott kalácsok
- Borbás Marcsi szakácskönyve 6. – A sertéssült
- Borbás Marcsi szakácskönyve 7. – Bőrös húsok
- Borbás Marcsi szakácskönyve 8. – Réteges sütemények
- Borbás Marcsi szakácskönyve 9. – A csokoládétorta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 11. – A házi tészta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 13. – A ponty
- Borbás Marcsi szakácskönyve 14. – Leveles tészta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 15. – A sonka
- Borbás Marcsi szakácskönyve 16. – A bárány
- Borbás Marcsi szakácskönyve 17. – A kuglóf
- Gasztroangyal – Akasztó
- Borbás Marcsi szakácskönyve 27. – Lecsó
- Borbás Marcsi szakácskönyve 28. – Egytálételek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 29. – Szálkás halak
- Borbás Marcsi szakácskönyve 30. – Főzelékek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 31. – Paprikás és pörkölt
- Borbás Marcsi szakácskönyve 32. – A nyúl
- Borbás Marcsi szakácskönyve 34. – A tarhonya
- Borbás Marcsi szakácskönyve 35. – A liba
- Borbás Marcsi szakácskönyve 36. – Sós aprósütemények
- Borbás Marcsi szakácskönyve 37. – A sütőtök
- Borbás Marcsi szakácskönyve 38. – Adventi készülődés – “gazdag” sütemények
- Borbás Marcsi szakácskönyve 39. – Adventi készülődés – Bejgli és parfé
- Borbás Marcsi szakácskönyve 40. – Adventi készülődés – Mákos guba és “Szalaberna”
- Gasztroangyal 3. – Belvárosi gasztrotúra
- Borbás Marcsi szakácskönyve 41. – Adventi készülődés – Karácsonyi klasszikusok
- Gasztroangyal 8. – Erdély télen I.
- Gasztroangyal 9. – Erdély télen II.
- Borbás Marcsi szakácskönyve 3. – Ételek sertéshúsból
- Borbás Marcsi szakácskönyve 4. – A fánk
- Borbás Marcsi szakácskönyve 5. – Téli péksütemények
- Borbás Marcsi szakácskönyve 6. – Sütemények tojásfehérjével
- Borbás Marcsi szakácskönyve 7. – Kosárkák
- Borbás Marcsi szakácskönyve 8. – Tejfölös fogások
- Borbás Marcsi szakácskönyve 9. – Böjti édességek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 10. – Savanyú ételek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 11. – Egytálételek 2.
- Borbás Marcsi szakácskönyve 15. – Aranygaluska és croffin
- Borbás Marcsi szakácskönyve 16. – Tavaszi kedvencek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 17. – Túrós desszertek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 18. – Sütemények lapokból
- Borbás Marcsi szakácskönyve 19. – Kelet-magyarországi különlegességek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 20. – Csotros kalács és Gundel palacsinta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 21. – Receptek otthoni piknikhez
- Borbás Marcsi szakácskönyve 22. – Sparheltben sült ételek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 23. – Sparhelten főtt receptek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 24. – Lakodalmi csibeleves és joghurtos palacsinta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 26. – Őszi gyümölcsös desszertek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 27. – Frédi szelet és papszelet
- Borbás Marcsi szakácskönyve 28. – A csülök
- Borbás Marcsi szakácskönyve 29. – Sörkifli és baguette
- Borbás Marcsi szakácskönyve 30. – Macskaszem és fordított sütemény
- Borbás Marcsi szakácskönyve 31. – Tarja kétféleképpen
- Borbás Marcsi szakácskönyve 32. – Variációk császárhúsra
- Borbás Marcsi szakácskönyve 33. – Görögolvasó angyalbakanccsal és babfőzelék pulykakolbásszal
- Borbás Marcsi szakácskönyve 34. – Kürtős kalács és libasült
- Borbás Marcsi szakácskönyve 35. – A pacal
- Borbás Marcsi szakácskönyve 36. – Egyszerű és nagyszerű ízek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 37. – Mézes krémes és gyümölcskenyér
- Borbás Marcsi szakácskönyve 38. – Ischler és Pozsonyi kifli
- Új idők, új dalai 27. – Tudomány és fantasztikum – A Sci-fi irodalom
- Borbás Marcsi szakácskönyve 5. – Erdélyi fogások
- Borbás Marcsi szakácskönyve 6. – Téli menü
- Borbás Marcsi szakácskönyve 7. – Sólet és cassoulet
- Borbás Marcsi szakácskönyve 8. – Kelt hájas és csirkeszív villámgyorsan
- Borbás Marcsi szakácskönyve 39. – Mákos édességek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2. – Derelye és kenyérpuding
- Borbás Marcsi szakácskönyve 3. – Szalontüdő és agyas leves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 4. – Paradicsomos káposzta és vegetáriánus töltött káposzta
- Gasztroangyal 10. – Dunai halak
- Gasztroangyal 17. – A nyúl
- Borbás Marcsi szakácskönyve 10. – Vasárnapi kacsalakoma
- Gasztroangyal 10. – Hajós
- Borbás Marcsi szakácskönyve 10. – A bab
- Gasztroangyal – Kerekrépa, mustár
- Gasztroangyal 25. – Tyúkok a Hungaroringen
- Magyarország finom 55. – Sárgabarack krémleves, Ötven darabos
- Gasztroangyal 36. – Gombás ételek
- Magyarország finom 47. – Sült tejberizs (Sütlac), Perzsa paradicsomos padlizsán, Perzsa húsos rizs
- Borbás Marcsi szakácskönyve 14. – Húsvét
- Borbás Marcsi szakácskönyve 14. – Húsvéti menü
- Borbás Marcsi szakácskönyve 15. – Sztrapacska és agnolotti
- Borbás Marcsi szakácskönyve 16. – Tavaszi fogások
- Új idők, új dalai 32. – Színházi jelmez és díszlet (iparművészeti alkotások a színházban)
- Magyarország finom 54. – Túrós meggyes – rétes, Lakodalmas csibeleves
- Magyarország finom 59. – Céklaleves, Rókagomba pörkölt juhtúróval, Ecetes tejfölös torma, Tojásos egresszósz, Párolt disznóparéj
- Borbás Marcsi szakácskönyve 17. – Bukta és pikáns zöldségleves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 18. – Savanyú marharagu és sertésszűz sztroganoff
- Új idők, új dalai 35. – Mágikus erdők, mítikus lények – A fantasy irodalom
- Új idők, új dalai 36. – Hús-vér operahősök – Rigoletto a Dóm téren
- Új idők, új dalai 37. – A szürke összes árnyalata – Betonszobrászat
- Új idők, új dalai 38. – Újragondolt formák – Figurális szobrászat másként
- Új idők, új dalai 39. – Struktúrált valóságok – A geometria peremén
- Borbás Marcsi szakácskönyve 19. – Tavaszi levesek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 20. – A máglyarakás
- Új idők, új dalai 41. – Évszázados értékek – A Százados úti művésztelep
- Borbás Marcsi szakácskönyve 13. – Húsvéti kalácsok
- Borbás Marcsi szakácskönyve 13. – Kalácsok Húsvétra
- Borbás Marcsi szakácskönyve 21. – Oroszkrém torta és macaron
- Borbás Marcsi szakácskönyve 23. – Tojásleves és szárnyas ragu
- Új idők, új dalai 50. – A kereszténység bölcsőjénél – Ókeresztény himnuszok
- Új idők, új dalai 49. – A művész bölcsője – Epreskert
- Borbás Marcsi szakácskönyve 22. – Sült oldalas főzelékkel
- Új idők, új dalai 43. – Zene és víziók – Carmina Burana az Erkel Színházban
- Borbás Marcsi szakácskönyve 24. – Finomfőzelék és brassói
- Borbás Marcsi szakácskönyve 25. – Rákóczi túrós és epres rétes
- Gasztroangyal 3. – Hagyma és fokhagyma
- Gasztroangyal 4. – A fűszerpaprika
- Borbás Marcsi szakácskönyve 19. – Az eper
- Gasztroangyal 6. – Jászdózsa és Jászjákóhalma
- Gasztroangyal 7. – Köveskál
- Magyarország finom 33. – Töltött jalapeno, Chilis-csokis süti
- Magyarország finom 36. – Zalai borítós, Süllő zöldségágyon, Csigaragu
- Gasztroangyal 10. – Celldömölk
- Magyarország finom 51. – Focaccia col formaggio di recco, Pizza margherita
- Borbás Marcsi szakácskönyve 18. – A spárga
- Gasztroangyal 13. – Vendégségben a MEZGÉ-nél
- Gasztroangyal 14. – Kazár
- Gasztroangyal 15. – Szihalom
- Borbás Marcsi szakácskönyve 20. – Tavaszi zöldfűszerek
- Gasztroangyal 18. – Hajdúdorog
- Gasztroangyal 19. – Szenna
- Borbás Marcsi szakácskönyve 21. – A spenót
- Gasztroangyal 20. – Cserépfalu
- Gasztroangyal 22. – Válogató adás – Különleges helyszínek
- Gasztroangyal 23. – Válogató adás – Séfek
- Gasztroangyal 24. – Válogató adás – a legjobb kalácsok
- Gasztroangyal 25. – Válogató adás – Balatonfelvidék
- Borbás Marcsi szakácskönyve 22. – Különleges kalácsok
- Gasztroangyal 27. – Válogató adás – Hortobágy
- Gasztroangyal 28. – Kecskemét
- Gasztroangyal 29. – Tisza-tó
- Gasztroangyal 31. – Szentendrei skanzen
- Gasztroangyal 32. – Emu és strucc
- Gasztroangyal 34. – Nagykörű – Ártéri gazdálkodás
- Gasztroangyal 36. – Röjtökmuzsaj
- Gasztroangyal 37. – Őszi kirándulás az Őrségben
- Gasztroangyal 40. – Fegyvernek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 24. – Őrségi fogások
- Gasztroangyal 41. – Goricskó
- Gasztroangyal 42. – Barkóság
- Gasztroangyal 1. – Szatmár a határon túl
- Gasztroangyal 2. – Máramaros
- Magyarország finom 56. – Görögdinnye gazpacho, Savanyított dinnye, Cigányka
- Borbás Marcsi szakácskönyve 25. – Házi péksütemények
- Az idők jelei
- Gasztroangyal 5. – Téli Balaton
- Gasztroangyal 7. – Tokaji túra
- Borbás Marcsi szakácskönyve 26. – Gyümölcsös finomságok
- Gasztroangyal 9. – Lulla
- Borbás Marcsi szakácskönyve 23. – A kora nyár ízei
- Magyarország finom 37. – Zsófia torta, Rostélyos pohánkaágyon
- Gasztroangyal 2. – Nagybajom
- Magyarország finom 13. – Tyúkhúsleves, Tönkölykorpás kifli
- Istenke bicskája
- Gasztroangyal 10. – Pesti gasztrokaland
- Gasztroangyal 12. – Császártöltés
- Borbás Marcsi szakácskönyve 11. – Krumplis fogások
- Magyarország finom 14. – Olajos hal, Cigány töltött káposzta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 25. – Különleges rétesek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 26. – Gyuvecs és török lecsó
- Magyarország finom 49. – Sült pisztráng, Sült szarvascomb szeletek tócsival és mozzarellás paradicsomsalátával, Habos diós kifli, Sós stangli
- Borbás Marcsi szakácskönyve 27. – Fonyódi petyek és sült pisztráng
- Magyarország finom 16. – Szármánt, Kásás hurka
- Magyarország finom 48. – Kolostoros káposzta, Vöröslencsés káposztaleves, Káposztás pogácsa
- Borbás Marcsi szakácskönyve 28. – Mandulás sütemények
- Borbás Marcsi szakácskönyve 29. – Habos diós és osztrák császármorzsa
- Borbás Marcsi szakácskönyve 30. – Káposztás fogások
- Magyarország finom 52. – Fogas fasírt cukorborsó-mángold pürével és pirított mandulával, Mentás zöldborsókrémleves, Ibolyás csokitorta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 31. – Zakuszka és padlizsánkrém
- Magyarország finom 20. – Mocskos tészta, Tarpai paraszt porlós
- Magyarország finom 15. – Szilvalekváros orda, Vargabéles, Fűszeres kenyér, Ordás töltött tésztabatyu
- Borbás Marcsi szakácskönyve 32. – Őszi fogások tökből és zúzából
- Magyarország finom 21. – Churut, Örmény fülleves – Angadzsabor, Örmény palacsinta
- Új idők, új dalai 6. – Az acélszobrászat
- Magyarország finom 22. – Sajtos- tepertős kalács, Csicsóka pástétom, Batáta pástétom
- Magyarország finom 17. – Krumplikása, Töltött fácánmell, Kacsamájjal töltött kucsmagomba
- Borbás Marcsi szakácskönyve 33. – Két izgalmas levesrecept
- Borbás Marcsi szakácskönyve 33. – Töltött csirke variációk
- Borbás Marcsi szakácskönyve 34. – Receptek Márton-napra
- Új idők, új dalai 8. – Monokróm festészet
- Új idők, új dalai 9. – Az ifjúsági regény
- Magyarország finom 41. – Kínai csípős kacsaszív, Gulab Jamun fánkocskák
- Magyarország finom 58. – Mátrai betyárgulyás, Paradicsomos sült báránygerinc, Juhtúrós puliszka
- Új idők, új dalai 13. – Találkozás egy régi ismerőssel – A Goldberg variációk
- Magyarország finom 35. – Birsalma csatni, Birsalmás bableves
- Új idők, új dalai 15. – A hely szelleme – A Hódmezővásárhelyi festészet (Vásárhelyi festészet)
- Borbás Marcsi szakácskönyve 35. – Melengető levesek
- Magyarország finom 24. – Rántott hús gluténmentesen amaránt körettel, Kókuszkrémes vöröslencse-leves, Bundázott padlizsán barnarizzsel és narancsos almacsatnival, Köles “túrógombóc”
- Magyarország finom 12. – Slambuc, Birkapörkölt
- Magyarország finom 40. – Levendulás keksz, Citromkrém, Erdei gombakrémleves parmezán sables-val
- Magyarország finom 38. – Rugelach, Aszaltszilvával töltött édes maceszgombóc
- Borbás Marcsi szakácskönyve 36. – Boldogi nagyrózsa és sütőtökös pite
- Magyarország finom 25. – Hideg barackleves, Pikáns sült őszibarackok, Szatymazi őszibarackbefőtt, Szatymazi barackos sütemény
- Új idők, új dalai 18. – A tudatos giccs a művészetben
- Magyarország finom 31. – Hagymás vér, Gyümölcsfánk
- Magyarország finom 57. – Göngyölt sült hasaalja szalonna, Bulgur zöldségekkel és körömvirágos paradicsom chutney-val füstölt sertés szűzzel bizarr borjú
- Magyarország finom 42. – Fácánleves, Töltött káposzta nádudvari módra, Slambuc, Rakott palacsinta trófea módra
- Borbás Marcsi szakácskönyve 40. – Receptek karácsonyra
- Borbás Marcsi szakácskönyve 37. – Manuk szelet és karácsonyi kekszek
- Magyarország finom 26. – Cseresznyelekváros gombóc, Cseresznyeleves, Cirkos kalács, Cseresznyelekvár
- Borbás Marcsi szakácskönyve 38. – Mákos csík és töltött káposzta
- Új idők, új dalai 20. – Az idő forgácsai – A faszobrászat
- Magyarország finom 27. – Szarvas vesevelő, Vaddisznómájjal töltött gombafejek, Vadkacsa nyárson
- Magyarország finom 34. – Zserbó, Gyümölcskenyér
- Borbás Marcsi szakácskönyve 40. – Eszterházy torta és krumplicukorkás sütemény
- Borbás Marcsi szakácskönyve 39. – Luca napi pogácsa és ernyős hájas
- Magyarország finom 28. – Kapucnyika, Mákosguba (opekanca), Bögrés sajttorta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 42. – Szilveszteri készülődés
- Új idők, új dalai 28. – Más megvilágításba helyezni – Fény a fotóművészetbe
- Borbás Marcsi szakácskönyve 1. – Kelt kalácsok
- Új idők, új dalai 1. – Így születik a csendélet
- Új idők, új dalai 2. – Fénytér
- Új idők, új dalai 4. – Az anyagot öltött gondolat
- Új idők, új dalai 3. – Jelen lenni
- Új idők, új dalai 5. – Mozdulatok Kánonja – Pantomim
- Borbás Marcsi szakácskönyve 1. – A túró
- Magyarország finom 1. – Ernyős hájas, Non plus ultra
- Szódavíz
- Kire ütött…? – Janikovszky Éva
- Új idők, új dalai 8. – Egy balettelőadás születése
- Borbás Marcsi szakácskönyve 41. – Szilveszteri készülődés
- Magyarország finom 2. – Rózsa Sándor kedvence, Gurulós fánk
- Új idők, új dalai 9. – Így születik az akt grafika
- Új idők, új dalai 10. – Így születik az egyperces
- Borbás Marcsi szakácskönyve 1. – Disznótoros
- Magyarország finom 3. – Töltött szőlőlevél, Görög citromos süti
- Új idők, új dalai 11. – Egy zongoraest születése
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2. – Farsangi finomságok
- Magyarország finom 4. – Rétes, Tarhonyaleves
- Új idők, új dalai 12. – Egy Kortárs táncelőadás születése
- Új idők, új dalai 14. – Így születik a gyerekvers
- Új idők, új dalai 15. – Így születik a kóruskoncert – Az örökérvényűség keresése
- Borbás Marcsi szakácskönyve 3. – Palócleves és koriander acorda
- Magyarország finom 5. – Strudli, Fűszeres marhafasírt gombaraguval
- Új idők, új dalai 2. – A színházi jelmeztervezés – Az empátia művészete
- Új idők, új dalai 5. – Az orgona – A királynő – Az orgona művészete
- Magyarország finom 30. – Kásás galuska (töltike), Töltött tyúk
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2. – Ételek disznóvágásra
- Borbás Marcsi szakácskönyve 4. – Cigánypecsenye és “fürj, zeller, hajdina”
- Magyarország finom 6. – Téli erdei gombaleves, Babbal töltött burgonya, Savanyú káposztás saláta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 5. – Kaputámaszték
- Új idők, új dalai 7. – Textilművészet – Trendek nélkül – A textil szabadsága
- Magyarország finom 32. – Kelt-hájas kifli, Papsipka
- Magyarország finom 60. – Krumplis csuka, Töltött csuka
- Magyarország finom 18. – Gyöngyös ragu, Mézes-mustáros csirke, gyömbéres almával és mákos rizzsel
- Magyarország finom 43. – Grillezett báránymájas hurka, Báránygulyás sült gombákkal, Bárányburger
- Magyarország finom 44. – Sült uborka, Csicsókasaláta, Hajtogatott réteges keletlen
- Magyarország finom 29. – Örömkalács
- Magyarország finom 46. – Paprikáscsirke leves, Kvircedli, Bajor Galloway marharolád mustáros szószban szalvétagombóccal
- Borbás Marcsi szakácskönyve 6. – Lángos
- Borbás Marcsi szakácskönyve 7. – Sárgaborsó-főzelék
- Új idők, új dalai 9. – A cirkusz pszichológusai – A bohócok
- Magyarország finom 7. – Savanyú sertéspacal, Paprikás halragu, Juhtúrós sztrapacska
- Új idők, új dalai 12. – Ön. Arc. Kép – A tükröződő én
- Új idők, új dalai 13. – Könyvillusztráció – Írás képek
- Új idők, új dalai 14. – A ritmus zenéje – Szívvel dobbal
- Magyarország finom 53. – Malacsült parázskrumplival és sültpaprikasalátával, Csőben sült zöldségek
- Új idők, új dalai 18. – Az érzelmek dinamikája – A fizikai színház
- Borbás Marcsi szakácskönyve 9. – Pénteki tésztaételek
- Magyarország finom 39. – Kacsaaprólékkal főtt paradicsomos káposzta, Gombócleves, Pirított gombóc
- Magyarország finom 19. – Rábaközi vert perec, Kapuvári böllérmáj
- Borbás Marcsi szakácskönyve 1. – Malacköröm és malacfül
- Új idők, új dalai 26. – Az egyéniség ritusa – Néptánc és önkifejezés
- Magyarország finom 45. – Borsos kalács, Rácponty
- Borbás Marcsi szakácskönyve 8. – Krumplis rucatalp
- Magyarország finom 8. – Csokoládés mogyorókrém, tökmagkrém, Bakonyi sertésragu
- Borbás Marcsi szakácskönyve 9. – Gombócleves, pirított gombóc
- Új idők, új dalai 28. – Klasszikus újjászületések – Variációk a négy évszakra
- Magyarország finom 9. – Lucerna főzelék, Csángó paszulyleves
- Új idők, új dalai 29. – A szem a lélek tükre – Op-Art a kiszámított illúzió
- Borbás Marcsi szakácskönyve 10. – Somlói galuska
- Magyarország finom 10. – Töltött galamb, Szüreti szarvasragu, Nyúlmájjal töltött tésztabatyu
- Új idők, új dalai 31. – Versenyfutás a képzelettel – A mese
- Új idők, új dalai 32. – Életre kelt képkockák – Az animációsfilm
- Magyarország finom 11. – Uborkás hűsítő ital, Zakuszka, Laska, Hajdinás pogácsa
- Új idők, új dalai 34. – Természetművészet – A környezethez igazított alkotás
- Borbás Marcsi szakácskönyve 12. – Vendégváró sütemények
- Új idők, új dalai 36. – A szabadság élménye – Jazzénekesek között
- Új idők, új dalai 38. – A tudatfeletti rend – Kortárs zongoradarabok
- Új idők, új dalai 42. – Tudatos véletlen – A gesztusfestészet
- Új idők, új dalai 43. – Bánk bán háromszor – Újrahangolt klasszikus
- Új idők, új dalai 45. – Egyszerűen énekelni – Bel canto
- Borbás Marcsi szakácskönyve 12. – Tavaszi desszertek
- Magyarország finom 23. – Vörösboros marhapofa csicsókapürével, töltött marhaszív, Pacalleves sült céklával és lencsével
- Új idők, új dalai 47. – A lélek meghosszabbítása – A szaxofon
- Új idők, új dalai 49. – Egy élet a felső zsebben – Szájharmonikások
- Új idők, új dalai 50. – Filmek a színpadon: A vászonról a deszkákra – Filmadaptációk a színpadon
- Borbás Marcsi szakácskönyve 11. – Mákos ferentő
- Borbás Marcsi szakácskönyve 12. – A sült hal
- Borbás Marcsi szakácskönyve 12. – Csülkös bableves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 13. – Felhő szelet
- Új idők, új dalai 51. – Követni a víziókat – Regény a balettszínpadon
- Borbás Marcsi szakácskönyve 14. – Ostyás sütemények
- Borbás Marcsi szakácskönyve 15. – Húsvéti fogások
- Magyarország finom 50. – Rózsakrémes, Kecskesajttal töltött kalács
- Új idők, új dalai 1. – Képes mesék, mesés képek – A gyerekkönyv illusztráció
- Új idők, új dalai 2. – Végtelen szabadság – Jazzgitárosok nyomában
- Borbás Marcsi szakácskönyve 16. – Spárga és krokett
- Borbás Marcsi szakácskönyve 19. – Stíriai metélt
- Borbás Marcsi szakácskönyve 18. – Töltött Csirke
- Borbás Marcsi szakácskönyve 17. – Zöldborsófőzelék
- Borbás Marcsi szakácskönyve 20. – Öreglebbencs
- Borbás Marcsi szakácskönyve 21. – Rácponty
- Borbás Marcsi szakácskönyve 22. – Lakodalmas kalács
- Borbás Marcsi szakácskönyve 23. – Dedelle
- A Magyar Zene Háza
- Borbás Marcsi szakácskönyve 27. – Legényfogó leves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 28. – Császárrétes
- Borbás Marcsi szakácskönyve 29. – Citromos szelet
- Borbás Marcsi szakácskönyve 30. – Kasespatzle
- Borbás Marcsi szakácskönyve 31. – Körömpörkölt csülökkel
- Borbás Marcsi szakácskönyve 32. – Dinsztelt füstölt kolbász
- Borbás Marcsi szakácskönyve 33. – Libasült és sztrapacska
- Borbás Marcsi szakácskönyve 34. – Sütőtökben sült csirke
- Borbás Marcsi szakácskönyve 35. – Zalai borítós
- Borbás Marcsi szakácskönyve 36. – Gesztenyés bejgli
- Borbás Marcsi szakácskönyve 37. – Páránfőtt
- Borbás Marcsi szakácskönyve 39. – Töltött pulyka
- Borbás Marcsi szakácskönyve 38. – Vörösboros kakas
- Borbás Marcsi szakácskönyve 40. – Ünnepi körtés sütemény
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/2. – Krumplikása
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/1. – Káposztás pogácsa
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/3. – Mocskos tészta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/4. – Tejes krumplileves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/5. – Strudli
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/6. – Prézlis knédli
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/7. – Lucskos káposzta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/8. – Vaníliás csiga
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/9. – Juhtúrós rakott nokedli
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/10. – Vadas marhanyelv
- Borbás Marcsi szakácskönyve 11. – Sült bab kenyérlángossal
- Borbás Marcsi szakácskönyve 12. – Halgombócleves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 13. – Gulyás
- Borbás Marcsi szakácskönyve 14. – Főrendi fánk
- Borbás Marcsi szakácskönyve 15. – Darunyak
- Borbás Marcsi szakácskönyve 16. – Cserta-menti kanászleves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 17. – Édes málé
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/19. – Tót lepény
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/20. – Kapuvári bicskás pecsenye
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/21. – Pulutyka és pulykaszárny
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/22. – Vargányás hajdinaleves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/23. – Színes kuglóf
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/24. – Rábavidéki gibanica
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/25. – Pelmenyi
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/26. – Túrós lepény
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/28. – Gyemikát
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/29. – Hagymás rostélyos
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/30. – Csikós tokány
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/31. – Kürtős kalács
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/32. – Juhtúrós pogácsa
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/33. – Tökbélleves és tökpörkölt
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/34. – Csákvári mustáros, tejfölös szelet
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/36. – Savanyú káposztás, körtés nudli
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/35. – Tepertős kőttes
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/37. – Gánica
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/38. – Kerekrépás húsgombóc
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/40. – Diótorta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/18. – Lencseleves csülökkel
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/41. – Korhely halászlé
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/39. – Csokoládés csillag
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/1. – Pacalcsorba
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/2. – Mágnás mákos
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/3. – Marhalábszárpörkölt
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/4. – Piskótás rétes
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/5. – Céklás bableves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/6. – Grízes lángos
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/7. – Túrós csusza gazdagon
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/8. – Vágott leves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/9. – Loksa
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/10. – Holstein szelet
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/11. – Böjti leves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/12. – Darálós keksz
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/13. – Borsos kalács
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/14. – Palóc oldalas
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/16. – Fogas kárpáti módra
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/17. – Nevenincs kifli
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/19. – Kaszás leves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/18. – Rántott borjúláb
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/20. – Eszterházy rostélyos
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/21. – Karikás béles
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/22. – Rigolettó
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/23. – Maultasche
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/24. – Kemenesi Béles
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/15. – Placsinta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/27. – Málékenyér
- - Operatőr -
- Benedek apó meséi
- Van Más Kép – Ifjúsági Film- és Videoklip-fesztivál Szegeden
- Táncírók
- Armel Operafesztivál (összefoglaló)
- Sírjaik hol domborulnak? – 8/4.
- VIII. Nemzetközi Simándy József Énekverseny
- A húrok bűvöletében – Pillanatképek a III. Nemzetközi Hárfaversenyről – Szegeden
- Antik történet
- Cimbalomvilág
- Egy színpadon
- DEAL
- Édeskeserű
- XXII. Bánáti Szemle Deszken
- Édeskeserű – Táncjáték erdélyi muzsikára
- XIII. Nemzetközi Újévi Cimbalomkoncert
- Méhkeréki Uborkafesztivál
- Őrség, a hívó szó
- A mi szlovák Csabánk 2.
- Szlovák visszhangok
- A mi szlovák Csabánk 1.
- Gasztroangyal 32. – Ipoly mente
- A mi szlovák Csabánk 2.
- Gasztroangyal 35. – A fás legelők
- Gasztroangyal 37. – Dunaharaszti
- Gasztroangyal 1. – Best of 1. Disznóvágások
- Gasztroangyal 3. – Best of 3. Pásztorkodás
- Gasztroangyal 4. – Best of 4. Határon túli emlékek
- Gasztroangyal 5. – Best of 5. Emlékezetes karakterek
- Gasztroangyal 6. – Best of 6. Nemzetiségek
- Szőlő, bor, történelem
- Szőlőtőkét kovácsolni a történelemből
- Szegedi román emlékek
- Gasztroangyal 9. – Best of 9. Halak
- A KÁLI-MEDENCE ŐRZŐI
- Egy fordított utat járok – portré Sprok Antal bútorszobrászról
- Tremolo
- A Szerelmes Nyugat: Juhász Gyula szerelmei
- Gasztroangyal 41. – Nemzetek karácsonya
- Gasztroangyal 7. – Best of 7. Húsfalók
- Gasztroangyal 31. – Velencei-tó
- Román filmek Magyarországon
- Gasztroangyal 36. – Aggtelek és környéke
- Gasztroangyal 2. – Best of 2. Erdély
- “70 éve együtt”
- Gasztroangyal 38. – Hajdúböszörmény
- Gasztroangyal 41. – Nagykáta
- Vizuálpedagógiai közmunkás 2.
- Vizuálpedagógiai közmunkás 1.
- Gasztroangyal 3. – Keszthely
- Cimbalomálom
- Zegzugos történetek – Békéscsabai – Andrássy út
- Nemzetségéhez hű – Hornokné Dr. Uhrin Erzsébet, PhD. portréja
- “Énekeljetek az Úrnak új éneket, mert csoda dolgokat cselekedett”
- Istent tehetséget adott…
- Käferológia
- Gasztroangyal 26. – Válogató adás – Különleges főzési módszerek
- Gasztroangyal 23. – Válogató adás – A legkedveltebb receptek
- Gasztroangyal 18. – Dunakanyar
- Gasztroangyal 20. – Kisújszállás
- Gasztroangyal 23. – Dél-Somogy
- Gasztroangyal 24. – Gasztroangyal, Marcsi, bogrács, nyár 1.
- Gasztroangyal 28. – Bakony
- Purcárete Meggyeskertje
- Gasztroangyal 33. – Erdővidék
- Tatai Patara 2019 – a nagy durranás
- Gasztroangyal 34. – Torockó
- Gasztroangyal 42. – Átány
- Repülés Kétegyháza felett
- A Szerelmes Nyugat: Juhász Gyula szerelmei
- Kalaris, ami összeköt
- Gasztroangyal 8. – Best of 8. Csángók
- Ötéves út
- Magdika, “a városképi jelentőségű” fotóriporter
- Az utolsó magyarcsanádi lelkész
- Volt egyszer egy karácsony
- Zegzugos történetek – A soknevű békéscsabai főutca históriája
- Méhkeréki gyökerű orvosok
- Zenehíd
- Soha többé egyedül
- “De az Úr mellém állt és megerősített engem”
- Gasztroangyal – Nemzetek konyhája Budapesten
- Gasztroangyal 14. – Húsvét Erdélyben
- Gasztroangyal – Baja
- Egy határtalan könyv
- Sport a világjárvány idején
- Új idők, új dalai 47. – Palestrina – Az ellenpontok harmóniájában
- 170 éve született Mihai Eminescu
- Balaton, a napfény kertje
- Gasztroangyal 12. – Tél végi túra Zalában
- Gasztroangyal 14. – Arad
- “A Szövetség soha nem adja fel!”
- Gasztroangyal 15. – Méhkerék
- Varázsing
- Gasztroangyal 16. – Lórév
- Gasztroangyal 20. – Magyarlapád
- Bukovinai kolostorok. Voronet
- Románia aranya
- Gasztroangyal 21. – Kolozsvár
- Gasztroangyal 28. – Tállya
- Gasztroangyal 29. – Befőzés Szentesen
- Gasztroangyal 30. – Kakucs
- Pakulár Együttes. Erdélyi román táncok
- Gasztroangyal 32. – Berzencei batátaszüret
- Gasztroangyal 34. – Szeged környéki zöldségmustra
- Gasztroangyal 41. – Őszi túra a Vendvidéken
- Az ottlakai kincs
- Gasztroangyal 21. – Slow food mozgalom
- Gasztroangyal 18. – Egyházaskozár
- Gasztroangyal – Őrség
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2. – A csirke
- Borbás Marcsi szakácskönyve 3. – A rétes
- Borbás Marcsi szakácskönyve 4. – A kacsa
- Borbás Marcsi szakácskönyve 5. – Fonott kalácsok
- Borbás Marcsi szakácskönyve 6. – A sertéssült
- Borbás Marcsi szakácskönyve 7. – Bőrös húsok
- Borbás Marcsi szakácskönyve 8. – Réteges sütemények
- Borbás Marcsi szakácskönyve 9. – A csokoládétorta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 11. – A házi tészta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 13. – A ponty
- Borbás Marcsi szakácskönyve 14. – Leveles tészta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 15. – A sonka
- Borbás Marcsi szakácskönyve 16. – A bárány
- Borbás Marcsi szakácskönyve 17. – A kuglóf
- Purpur
- Az én Csanádom
- Gasztroangyal – Akasztó
- Borbás Marcsi szakácskönyve 27. – Lecsó
- Borbás Marcsi szakácskönyve 28. – Egytálételek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 29. – Szálkás halak
- Borbás Marcsi szakácskönyve 30. – Főzelékek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 31. – Paprikás és pörkölt
- Borbás Marcsi szakácskönyve 32. – A nyúl
- Borbás Marcsi szakácskönyve 34. – A tarhonya
- Borbás Marcsi szakácskönyve 35. – A liba
- Borbás Marcsi szakácskönyve 36. – Sós aprósütemények
- Borbás Marcsi szakácskönyve 37. – A sütőtök
- Borbás Marcsi szakácskönyve 38. – Adventi készülődés – “gazdag” sütemények
- Borbás Marcsi szakácskönyve 39. – Adventi készülődés – Bejgli és parfé
- Borbás Marcsi szakácskönyve 40. – Adventi készülődés – Mákos guba és “Szalaberna”
- Gasztroangyal 3. – Belvárosi gasztrotúra
- Táncok a határon túlról. Viorel Nistor
- Borbás Marcsi szakácskönyve 41. – Adventi készülődés – Karácsonyi klasszikusok
- Végtelen oszlop
- 30 szimpózium
- Gasztroangyal 8. – Erdély télen I.
- Gasztroangyal 9. – Erdély télen II.
- “Isten nékem erőm, bizodalmam”
- MMA – portré sorozat 24. – Dolgozni csak pontosan, szépen – portréfilm Kollár Éva karnagyról
- Borbás Marcsi szakácskönyve 3. – Ételek sertéshúsból
- Borbás Marcsi szakácskönyve 4. – A fánk
- Borbás Marcsi szakácskönyve 5. – Téli péksütemények
- Borbás Marcsi szakácskönyve 6. – Sütemények tojásfehérjével
- Borbás Marcsi szakácskönyve 7. – Kosárkák
- Borbás Marcsi szakácskönyve 8. – Tejfölös fogások
- Borbás Marcsi szakácskönyve 9. – Böjti édességek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 10. – Savanyú ételek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 11. – Egytálételek 2.
- Karanténban a Furmicska
- Borbás Marcsi szakácskönyve 15. – Aranygaluska és croffin
- Borbás Marcsi szakácskönyve 16. – Tavaszi kedvencek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 17. – Túrós desszertek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 18. – Sütemények lapokból
- Borbás Marcsi szakácskönyve 19. – Kelet-magyarországi különlegességek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 20. – Csotros kalács és Gundel palacsinta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 21. – Receptek otthoni piknikhez
- Borbás Marcsi szakácskönyve 22. – Sparheltben sült ételek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 23. – Sparhelten főtt receptek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 24. – Lakodalmi csibeleves és joghurtos palacsinta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 26. – Őszi gyümölcsös desszertek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 27. – Frédi szelet és papszelet
- Borbás Marcsi szakácskönyve 28. – A csülök
- Borbás Marcsi szakácskönyve 29. – Sörkifli és baguette
- Borbás Marcsi szakácskönyve 30. – Macskaszem és fordított sütemény
- Borbás Marcsi szakácskönyve 31. – Tarja kétféleképpen
- Egy kinyújtott kéz és egy lehetőség
- Borbás Marcsi szakácskönyve 32. – Variációk császárhúsra
- Borbás Marcsi szakácskönyve 33. – Görögolvasó angyalbakanccsal és babfőzelék pulykakolbásszal
- Borbás Marcsi szakácskönyve 34. – Kürtős kalács és libasült
- Borbás Marcsi szakácskönyve 35. – A pacal
- Borbás Marcsi szakácskönyve 36. – Egyszerű és nagyszerű ízek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 37. – Mézes krémes és gyümölcskenyér
- Borbás Marcsi szakácskönyve 38. – Ischler és Pozsonyi kifli
- Zenés utazás térben és időben
- Új idők, új dalai 27. – Tudomány és fantasztikum – A Sci-fi irodalom
- Borbás Marcsi szakácskönyve 5. – Erdélyi fogások
- Borbás Marcsi szakácskönyve 6. – Téli menü
- Borbás Marcsi szakácskönyve 7. – Sólet és cassoulet
- Borbás Marcsi szakácskönyve 8. – Kelt hájas és csirkeszív villámgyorsan
- Borbás Marcsi szakácskönyve 39. – Mákos édességek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2. – Derelye és kenyérpuding
- Borbás Marcsi szakácskönyve 3. – Szalontüdő és agyas leves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 4. – Paradicsomos káposzta és vegetáriánus töltött káposzta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 10. – Vasárnapi kacsalakoma
- Gasztroangyal 10. – Hajós
- Borbás Marcsi szakácskönyve 10. – A bab
- Magyarország finom 55. – Sárgabarack krémleves, Ötven darabos
- Magyarország finom 47. – Sült tejberizs (Sütlac), Perzsa paradicsomos padlizsán, Perzsa húsos rizs
- Borbás Marcsi szakácskönyve 14. – Húsvét
- Borbás Marcsi szakácskönyve 14. – Húsvéti menü
- Borbás Marcsi szakácskönyve 15. – Sztrapacska és agnolotti
- Borbás Marcsi szakácskönyve 16. – Tavaszi fogások
- Új idők, új dalai 32. – Színházi jelmez és díszlet (iparművészeti alkotások a színházban)
- Magyarország finom 54. – Túrós meggyes – rétes, Lakodalmas csibeleves
- Magyarország finom 59. – Céklaleves, Rókagomba pörkölt juhtúróval, Ecetes tejfölös torma, Tojásos egresszósz, Párolt disznóparéj
- Borbás Marcsi szakácskönyve 17. – Bukta és pikáns zöldségleves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 18. – Savanyú marharagu és sertésszűz sztroganoff
- Találkozás Gerard Depardieu-vel
- Új idők, új dalai 35. – Mágikus erdők, mítikus lények – A fantasy irodalom
- Új idők, új dalai 36. – Hús-vér operahősök – Rigoletto a Dóm téren
- Új idők, új dalai 37. – A szürke összes árnyalata – Betonszobrászat
- Új idők, új dalai 38. – Újragondolt formák – Figurális szobrászat másként
- Új idők, új dalai 39. – Struktúrált valóságok – A geometria peremén
- Borbás Marcsi szakácskönyve 19. – Tavaszi levesek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 20. – A máglyarakás
- Új idők, új dalai 41. – Évszázados értékek – A Százados úti művésztelep
- 30 év a színpadon
- Borbás Marcsi szakácskönyve 13. – Húsvéti kalácsok
- Borbás Marcsi szakácskönyve 13. – Kalácsok Húsvétra
- Borbás Marcsi szakácskönyve 21. – Oroszkrém torta és macaron
- Borbás Marcsi szakácskönyve 23. – Tojásleves és szárnyas ragu
- Új idők, új dalai 49. – A művész bölcsője – Epreskert
- Borbás Marcsi szakácskönyve 22. – Sült oldalas főzelékkel
- Új idők, új dalai 43. – Zene és víziók – Carmina Burana az Erkel Színházban
- Borbás Marcsi szakácskönyve 24. – Finomfőzelék és brassói
- Borbás Marcsi szakácskönyve 25. – Rákóczi túrós és epres rétes
- Borbás Marcsi szakácskönyve 19. – Az eper
- Gasztroangyal 6. – Jászdózsa és Jászjákóhalma
- Gasztroangyal 7. – Köveskál
- Magyarország finom 33. – Töltött jalapeno, Chilis-csokis süti
- Magyarország finom 36. – Zalai borítós, Süllő zöldségágyon, Csigaragu
- Kardosi ízek nyelvén
- Gasztroangyal 10. – Celldömölk
- Magyarország finom 51. – Focaccia col formaggio di recco, Pizza margherita
- Borbás Marcsi szakácskönyve 18. – A spárga
- Gasztroangyal 13. – Vendégségben a MEZGÉ-nél
- Gasztroangyal 14. – Kazár
- Gasztroangyal 15. – Szihalom
- Borbás Marcsi szakácskönyve 20. – Tavaszi zöldfűszerek
- Gasztroangyal 18. – Hajdúdorog
- Gasztroangyal 19. – Szenna
- Borbás Marcsi szakácskönyve 21. – A spenót
- Gasztroangyal 20. – Cserépfalu
- Gasztroangyal 22. – Válogató adás – Különleges helyszínek
- Gasztroangyal 25. – Válogató adás – Balatonfelvidék
- Borbás Marcsi szakácskönyve 22. – Különleges kalácsok
- Gasztroangyal 27. – Válogató adás – Hortobágy
- Gasztroangyal 28. – Kecskemét
- Gasztroangyal 29. – Tisza-tó
- Marcus kolostor
- MMA – portré sorozat 7. – A zene költője – Portréfilm Huszár Lajos zeneszerzőről
- Táncközösség
- MMA – portré sorozat 30. – Mindennek ideje van – Portréfilm Dobozy Borbála csemballóművészről
- Gasztroangyal 31. – Szentendrei skanzen
- Gasztroangyal 32. – Emu és strucc
- Gasztroangyal 34. – Nagykörű – Ártéri gazdálkodás
- Gasztroangyal 36. – Röjtökmuzsaj
- Gasztroangyal 37. – Őszi kirándulás az Őrségben
- Gasztroangyal 40. – Fegyvernek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 24. – Őrségi fogások
- Gasztroangyal 41. – Goricskó
- Kiskunsági Nemzeti Park – CSODAVILÁG a Duna-Tisza közén
- Gasztroangyal 42. – Barkóság
- Gasztroangyal 1. – Szatmár a határon túl
- Gasztroangyal 2. – Máramaros
- Magyarország finom 56. – Görögdinnye gazpacho, Savanyított dinnye, Cigányka
- Borbás Marcsi szakácskönyve 25. – Házi péksütemények
- Az idők jelei
- Gasztroangyal 7. – Tokaji túra
- Borbás Marcsi szakácskönyve 26. – Gyümölcsös finomságok
- Gasztroangyal 9. – Lulla
- Borbás Marcsi szakácskönyve 23. – A kora nyár ízei
- Magyarország finom 37. – Zsófia torta, Rostélyos pohánkaágyon
- Gasztroangyal 2. – Nagybajom
- Magyarország finom 13. – Tyúkhúsleves, Tönkölykorpás kifli
- Istenke bicskája
- Gasztroangyal 10. – Pesti gasztrokaland
- Gasztroangyal 12. – Császártöltés
- Borbás Marcsi szakácskönyve 11. – Krumplis fogások
- Magyarország finom 14. – Olajos hal, Cigány töltött káposzta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 25. – Különleges rétesek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 26. – Gyuvecs és török lecsó
- Magyarország finom 49. – Sült pisztráng, Sült szarvascomb szeletek tócsival és mozzarellás paradicsomsalátával, Habos diós kifli, Sós stangli
- Borbás Marcsi szakácskönyve 27. – Fonyódi petyek és sült pisztráng
- Magyarország finom 16. – Szármánt, Kásás hurka
- A “Hasadék”mentén
- Magyarország finom 48. – Kolostoros káposzta, Vöröslencsés káposztaleves, Káposztás pogácsa
- “Cseppekben oldott napsugár”
- Másfél év Covidellával
- Borbás Marcsi szakácskönyve 28. – Mandulás sütemények
- Borbás Marcsi szakácskönyve 29. – Habos diós és osztrák császármorzsa
- Borbás Marcsi szakácskönyve 30. – Káposztás fogások
- Magyarország finom 52. – Fogas fasírt cukorborsó-mángold pürével és pirított mandulával, Mentás zöldborsókrémleves, Ibolyás csokitorta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 31. – Zakuszka és padlizsánkrém
- Magyarország finom 20. – Mocskos tészta, Tarpai paraszt porlós
- Magyarország finom 15. – Szilvalekváros orda, Vargabéles, Fűszeres kenyér, Ordás töltött tésztabatyu
- Borbás Marcsi szakácskönyve 32. – Őszi fogások tökből és zúzából
- Magyarország finom 21. – Churut, Örmény fülleves – Angadzsabor, Örmény palacsinta
- Új idők, új dalai 6. – Az acélszobrászat
- Magyarország finom 22. – Sajtos- tepertős kalács, Csicsóka pástétom, Batáta pástétom
- Magyarország finom 17. – Krumplikása, Töltött fácánmell, Kacsamájjal töltött kucsmagomba
- Borbás Marcsi szakácskönyve 33. – Két izgalmas levesrecept
- Borbás Marcsi szakácskönyve 33. – Töltött csirke variációk
- Borbás Marcsi szakácskönyve 34. – Receptek Márton-napra
- Új idők, új dalai 8. – Monokróm festészet
- Új idők, új dalai 9. – Az ifjúsági regény
- Magyarország finom 41. – Kínai csípős kacsaszív, Gulab Jamun fánkocskák
- Magyarország finom 58. – Mátrai betyárgulyás, Paradicsomos sült báránygerinc, Juhtúrós puliszka
- Új idők, új dalai 13. – Találkozás egy régi ismerőssel – A Goldberg variációk
- Magyarország finom 35. – Birsalma csatni, Birsalmás bableves
- Új idők, új dalai 15. – A hely szelleme – A Hódmezővásárhelyi festészet (Vásárhelyi festészet)
- Borbás Marcsi szakácskönyve 35. – Melengető levesek
- Magyarország finom 24. – Rántott hús gluténmentesen amaránt körettel, Kókuszkrémes vöröslencse-leves, Bundázott padlizsán barnarizzsel és narancsos almacsatnival, Köles “túrógombóc”
- Magyarország finom 12. – Slambuc, Birkapörkölt
- Magyarország finom 40. – Levendulás keksz, Citromkrém, Erdei gombakrémleves parmezán sables-val
- Magyarország finom 38. – Rugelach, Aszaltszilvával töltött édes maceszgombóc
- Borbás Marcsi szakácskönyve 36. – Boldogi nagyrózsa és sütőtökös pite
- Magyarország finom 25. – Hideg barackleves, Pikáns sült őszibarackok, Szatymazi őszibarackbefőtt, Szatymazi barackos sütemény
- Új idők, új dalai 18. – A tudatos giccs a művészetben
- Magyarország finom 31. – Hagymás vér, Gyümölcsfánk
- Elena Sacadat
- Aviso 16. – Hungarikum Gálakoncert
- Magyarország finom 57. – Göngyölt sült hasaalja szalonna, Bulgur zöldségekkel és körömvirágos paradicsom chutney-val füstölt sertés szűzzel bizarr borjú
- Magyarország finom 42. – Fácánleves, Töltött káposzta nádudvari módra, Slambuc, Rakott palacsinta trófea módra
- 1918. december 1.
- Borbás Marcsi szakácskönyve 40. – Receptek karácsonyra
- Borbás Marcsi szakácskönyve 37. – Manuk szelet és karácsonyi kekszek
- Magyarország finom 26. – Cseresznyelekváros gombóc, Cseresznyeleves, Cirkos kalács, Cseresznyelekvár
- Borbás Marcsi szakácskönyve 38. – Mákos csík és töltött káposzta
- Új idők, új dalai 20. – Az idő forgácsai – A faszobrászat
- Magyarország finom 27. – Szarvas vesevelő, Vaddisznómájjal töltött gombafejek, Vadkacsa nyárson
- Magyarország finom 34. – Zserbó, Gyümölcskenyér
- Borbás Marcsi szakácskönyve 40. – Eszterházy torta és krumplicukorkás sütemény
- Borbás Marcsi szakácskönyve 39. – Luca napi pogácsa és ernyős hájas
- MMA – portré sorozat 11. – Színész csak a színházban légy… – Cserhalmi György színművész
- Zegzugos történetek – A gyulai Petőfi tér meséi
- Új idők, új dalai 25. – A varázsfuvola
- Magyarország finom 28. – Kapucnyika, Mákosguba (opekanca), Bögrés sajttorta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 42. – Szilveszteri készülődés
- Új idők, új dalai 28. – Más megvilágításba helyezni – Fény a fotóművészetbe
- MMA – portré sorozat 16. – Nem herceg, partizán akartam lenni… – Portréfilm Kiss János balettművészről
- Borbás Marcsi szakácskönyve 1. – Kelt kalácsok
- Új idők, új dalai 2. – Fénytér
- Új idők, új dalai 4. – Az anyagot öltött gondolat
- Új idők, új dalai 3. – Jelen lenni
- Borbás Marcsi szakácskönyve 1. – A túró
- Magyarország finom 1. – Ernyős hájas, Non plus ultra
- Ando Drom I-II.
- Magyar kortárs zenei almanach – Vujicsics
- Szódavíz
- A mediterrán Szeged
- Érzékeny töredék.. Kortárs művészeti est
- Új idők, új dalai 8. – Egy balettelőadás születése
- Borbás Marcsi szakácskönyve 41. – Szilveszteri készülődés
- Magyarország finom 2. – Rózsa Sándor kedvence, Gurulós fánk
- Új idők, új dalai 9. – Így születik az akt grafika
- Új idők, új dalai 10. – Így születik az egyperces
- Borbás Marcsi szakácskönyve 1. – Disznótoros
- Magyarország finom 3. – Töltött szőlőlevél, Görög citromos süti
- Új idők, új dalai 11. – Egy zongoraest születése
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2. – Farsangi finomságok
- Magyarország finom 4. – Rétes, Tarhonyaleves
- Új idők, új dalai 12. – Egy Kortárs táncelőadás születése
- Új idők, új dalai 14. – Így születik a gyerekvers
- Új idők, új dalai 15. – Így születik a kóruskoncert – Az örökérvényűség keresése
- Borbás Marcsi szakácskönyve 3. – Palócleves és koriander acorda
- Magyarország finom 5. – Strudli, Fűszeres marhafasírt gombaraguval
- Új idők, új dalai 2. – A színházi jelmeztervezés – Az empátia művészete
- Új idők, új dalai 4. – Egy operaelőadás születése – A Bohém Élet – Egy opera két felfogásban
- Új idők, új dalai 5. – Az orgona – A királynő – Az orgona művészete
- Színpadon túl – Színház és 1956
- Az utolsó tanóra Szántó Flórával
- Bukovinai kolostorok. Putna
- Magyarország finom 30. – Kásás galuska (töltike), Töltött tyúk
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2. – Ételek disznóvágásra
- “Az én irodalmi műfajom a műfordítás”
- Borbás Marcsi szakácskönyve 4. – Cigánypecsenye és “fürj, zeller, hajdina”
- Magyarország finom 6. – Téli erdei gombaleves, Babbal töltött burgonya, Savanyú káposztás saláta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 5. – Kaputámaszték
- Pusztaottlaka, a kincses falu
- Új idők, új dalai 7. – Textilművészet – Trendek nélkül – A textil szabadsága
- Magyarország finom 32. – Kelt-hájas kifli, Papsipka
- Új idők, új dalai 8. – Így születik a szerelmes vers – Legyen tiéd az életem – A szerelmi költészet
- Magyarország finom 60. – Krumplis csuka, Töltött csuka
- Magyarország finom 18. – Gyöngyös ragu, Mézes-mustáros csirke, gyömbéres almával és mákos rizzsel
- Magyarország finom 43. – Grillezett báránymájas hurka, Báránygulyás sült gombákkal, Bárányburger
- Magyarország finom 44. – Sült uborka, Csicsókasaláta, Hajtogatott réteges keletlen
- Magyarország finom 29. – Örömkalács
- Magyarország finom 46. – Paprikáscsirke leves, Kvircedli, Bajor Galloway marharolád mustáros szószban szalvétagombóccal
- Borbás Marcsi szakácskönyve 6. – Lángos
- Borbás Marcsi szakácskönyve 7. – Sárgaborsó-főzelék
- Új idők, új dalai 9. – A cirkusz pszichológusai – A bohócok
- Magyarország finom 7. – Savanyú sertéspacal, Paprikás halragu, Juhtúrós sztrapacska
- Új idők, új dalai 12. – Ön. Arc. Kép – A tükröződő én
- Új idők, új dalai 13. – Könyvillusztráció – Írás képek
- Új idők, új dalai 14. – A ritmus zenéje – Szívvel dobbal
- Vízkereszttől nagyböjtig
- Magyarország finom 53. – Malacsült parázskrumplival és sültpaprikasalátával, Csőben sült zöldségek
- Farsang Stráníban – a Furmicskával
- Új idők, új dalai 16. – Jazz improvizáció
- Új idők, új dalai 18. – Az érzelmek dinamikája – A fizikai színház
- Borbás Marcsi szakácskönyve 9. – Pénteki tésztaételek
- Magyarország finom 39. – Kacsaaprólékkal főtt paradicsomos káposzta, Gombócleves, Pirított gombóc
- A szlovák jazz gyöngyszemei Budapesten
- Magyarország finom 19. – Rábaközi vert perec, Kapuvári böllérmáj
- Borbás Marcsi szakácskönyve 1. – Malacköröm és malacfül
- Új idők, új dalai 21. – A vígjáték – Goldoni újratöltve: A commedia dell’arte színpadán
- Új idők, új dalai 22. – Megkomponált érzelmek – A Filmzene
- Új idők, új dalai 23. – Megkomponált érzelmek – A filmzene 2.
- Új idők, új dalai 26. – Az egyéniség ritusa – Néptánc és önkifejezés
- Magyarország finom 45. – Borsos kalács, Rácponty
- Borbás Marcsi szakácskönyve 8. – Krumplis rucatalp
- Magyarország finom 8. – Csokoládés mogyorókrém, tökmagkrém, Bakonyi sertésragu
- Borbás Marcsi szakácskönyve 9. – Gombócleves, pirított gombóc
- Új idők, új dalai 28. – Klasszikus újjászületések – Variációk a négy évszakra
- Magyarország finom 9. – Lucerna főzelék, Csángó paszulyleves
- Új idők, új dalai 29. – A szem a lélek tükre – Op-Art a kiszámított illúzió
- Új idők, új dalai 30. – Ipar- és formatervezés: A kikerülhetetlen design – Ipar- és formatervezés
- Borbás Marcsi szakácskönyve 10. – Somlói galuska
- Magyarország finom 10. – Töltött galamb, Szüreti szarvasragu, Nyúlmájjal töltött tésztabatyu
- Új idők, új dalai 31. – Versenyfutás a képzelettel – A mese
- Új idők, új dalai 32. – Életre kelt képkockák – Az animációsfilm
- Új idők, új dalai 33. – Kibogozni a hangokat – A kortárs opera világa
- Magyarország finom 11. – Uborkás hűsítő ital, Zakuszka, Laska, Hajdinás pogácsa
- Új idők, új dalai 34. – Természetművészet – A környezethez igazított alkotás
- Borbás Marcsi szakácskönyve 12. – Vendégváró sütemények
- Új idők, új dalai 36. – A szabadság élménye – Jazzénekesek között
- Új idők, új dalai 38. – A tudatfeletti rend – Kortárs zongoradarabok
- Új idők, új dalai 40. – A tér illúziója – Mapping
- Új idők, új dalai 42. – Tudatos véletlen – A gesztusfestészet
- Új idők, új dalai 43. – Bánk bán háromszor – Újrahangolt klasszikus
- Új idők, új dalai 45. – Egyszerűen énekelni – Bel canto
- Borbás Marcsi szakácskönyve 12. – Tavaszi desszertek
- Magyarország finom 23. – Vörösboros marhapofa csicsókapürével, töltött marhaszív, Pacalleves sült céklával és lencsével
- Új idők, új dalai 47. – A lélek meghosszabbítása – A szaxofon
- Új idők, új dalai 49. – Egy élet a felső zsebben – Szájharmonikások
- Új idők, új dalai 50. – Filmek a színpadon: A vászonról a deszkákra – Filmadaptációk a színpadon
- Ecseri húsvét
- Borbás Marcsi szakácskönyve 11. – Mákos ferentő
- Borbás Marcsi szakácskönyve 12. – A sült hal
- Borbás Marcsi szakácskönyve 12. – Csülkös bableves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 13. – Felhő szelet
- Új idők, új dalai 51. – Követni a víziókat – Regény a balettszínpadon
- Borbás Marcsi szakácskönyve 14. – Ostyás sütemények
- Borbás Marcsi szakácskönyve 15. – Húsvéti fogások
- Magyarország finom 50. – Rózsakrémes, Kecskesajttal töltött kalács
- A lélek eledele
- Új idők, új dalai 1. – Képes mesék, mesés képek – A gyerekkönyv illusztráció
- Új idők, új dalai 2. – Végtelen szabadság – Jazzgitárosok nyomában
- Új idők, új dalai 4. – Dokumentarista fotó
- Borbás Marcsi szakácskönyve 16. – Spárga és krokett
- Borbás Marcsi szakácskönyve 19. – Stíriai metélt
- Borbás Marcsi szakácskönyve 18. – Töltött Csirke
- Borbás Marcsi szakácskönyve 17. – Zöldborsófőzelék
- Nyisztor 100. 1.
- Borbás Marcsi szakácskönyve 20. – Öreglebbencs
- Borbás Marcsi szakácskönyve 21. – Rácponty
- Borbás Marcsi szakácskönyve 22. – Lakodalmas kalács
- Borbás Marcsi szakácskönyve 23. – Dedelle
- Magyarországi Szlovákok Napja 2022
- MMA – portré sorozat 22. – Te vagy a zeneszerző! – Portréfilm Reményi Attila zeneszerzőről
- A Magyar Zene Háza
- “A vérünkben van”, 75 éves az Eleki Hagyományörző Néptáncegyüttes
- Borbás Marcsi szakácskönyve 27. – Legényfogó leves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 28. – Császárrétes
- Borbás Marcsi szakácskönyve 29. – Citromos szelet
- Borbás Marcsi szakácskönyve 30. – Kasespatzle
- Borbás Marcsi szakácskönyve 31. – Körömpörkölt csülökkel
- Negyedszázada a világ színpadain, A Fanfare Ciocarlia Budapesten
- Borbás Marcsi szakácskönyve 32. – Dinsztelt füstölt kolbász
- 75 év hagyomány
- Borbás Marcsi szakácskönyve 33. – Libasült és sztrapacska
- Borbás Marcsi szakácskönyve 34. – Sütőtökben sült csirke
- Borbás Marcsi szakácskönyve 35. – Zalai borítós
- Borbás Marcsi szakácskönyve 36. – Gesztenyés bejgli
- Bukovinai kolostorok. Sucevita
- Borbás Marcsi szakácskönyve 37. – Páránfőtt
- Mindig a mostban élj, de tervezz a jövőre!
- 40 éves az Ecranul nostru. A 2000-es évek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 39. – Töltött pulyka
- Dalima
- Borbás Marcsi szakácskönyve 38. – Vörösboros kakas
- Borbás Marcsi szakácskönyve 40. – Ünnepi körtés sütemény
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/2. – Krumplikása
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/1. – Káposztás pogácsa
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/3. – Mocskos tészta
- Nemzetiségek Napja Tótkomlóson
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/4. – Tejes krumplileves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/5. – Strudli
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/6. – Prézlis knédli
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/7. – Lucskos káposzta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/8. – Vaníliás csiga
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/9. – Juhtúrós rakott nokedli
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/10. – Vadas marhanyelv
- Borbás Marcsi szakácskönyve 11. – Sült bab kenyérlángossal
- Borbás Marcsi szakácskönyve 12. – Halgombócleves
- Elveszett irodalmunk nyomában
- Borbás Marcsi szakácskönyve 13. – Gulyás
- Jertek, vegyetek világosságot!
- Borbás Marcsi szakácskönyve 14. – Főrendi fánk
- Borbás Marcsi szakácskönyve 15. – Darunyak
- Borbás Marcsi szakácskönyve 16. – Cserta-menti kanászleves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 17. – Édes málé
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/19. – Tót lepény
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/20. – Kapuvári bicskás pecsenye
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/21. – Pulutyka és pulykaszárny
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/22. – Vargányás hajdinaleves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/23. – Színes kuglóf
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/24. – Rábavidéki gibanica
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/25. – Pelmenyi
- Veszprém – Európa Kulturális Fővárosa 2023
- I. Csömöri aratófesztivál
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/26. – Túrós lepény
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/28. – Gyemikát
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/29. – Hagymás rostélyos
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/30. – Csikós tokány
- Gasztronómiai Nap
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/31. – Kürtős kalács
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/32. – Juhtúrós pogácsa
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/33. – Tökbélleves és tökpörkölt
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/34. – Csákvári mustáros, tejfölös szelet
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/36. – Savanyú káposztás, körtés nudli
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/35. – Tepertős kőttes
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/37. – Gánica
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/38. – Kerekrépás húsgombóc
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/40. – Diótorta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/18. – Lencseleves csülökkel
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/41. – Korhely halászlé
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/39. – Csokoládés csillag
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/1. – Pacalcsorba
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/2. – Mágnás mákos
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/3. – Marhalábszárpörkölt
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/4. – Piskótás rétes
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/5. – Céklás bableves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/6. – Grízes lángos
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/7. – Túrós csusza gazdagon
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/8. – Vágott leves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/9. – Loksa
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/10. – Holstein szelet
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/11. – Böjti leves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/12. – Darálós keksz
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/13. – Borsos kalács
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/14. – Palóc oldalas
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/16. – Fogas kárpáti módra
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/17. – Nevenincs kifli
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/19. – Kaszás leves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/18. – Rántott borjúláb
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/20. – Eszterházy rostélyos
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/21. – Karikás béles
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/22. – Rigolettó
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/23. – Maultasche
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/24. – Kemenesi Béles
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/15. – Placsinta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/27. – Málékenyér