Adatbázisunkban nyilvántartott alkotói szerepkörei:
- - Rendező -
- Halra magyar!
- Gasztroangyal 18. – Csörnyeföld és Vendvidék
- Új idők, új dalai 30. – A jazz-nagybőgő
- Új idők, új dalai 31. – Élő gyűjtemény – kortárs reflexiók
- Új idők, új dalai 33. – Odüsszeusz, héroszok hérosza
- Új idők, új dalai 34. – A harmónia hangjai – A hárfa művészete
- Új idők, új dalai 40. – A zeneszerző műhelyében – Egy zongoramű születése
- Új idők, új dalai 44. – Frida – Fájdalomból szublimálva
- Új idők, új dalai 45. – Szükséges tisztázatlanság – Gonosz ábrázolása a művészetben
- Új idők, új dalai 46. – Ellentétek összhangja – A MORPH
- Új idők, új dalai 48. – A szertefoszló idő – Lírai archaizmus a képzőművészetben
- Új idők, új dalai 51. – Mechanikus kecske – Harc az anyaggal
- Új idők, új dalai 42. – Újjászülető hagyományok – Népművészet és divat
- Új idők, új dalai 48. – Mezítelen pozitívok – Aktfotó
- Új idők, új dalai 5. – A képregény
- Új idők, új dalai 10. – Játékos lélek – A harmonika
- Új idők, új dalai 11. – A lélek vigasza – Népdalok az elmúlásról (Népdal -sirató dalok)
- Új idők, új dalai 12. – A passió – Krisztus feltámadása – Szolgálat és művészet
- Új idők, új dalai 14. – Az irodalmi hős születése
- Új idők, új dalai 16. – Egy örök érvényű mese – A fából faragott királyfi (Pécsi balett)
- Új idők, új dalai 17. – Groteszk
- Új idők, új dalai 19. – A cselló
- Új idők, új dalai 21. – A város mint téma a festészetben
- Új idők, új dalai 22. – Nehéz ez a könnyűzene – Ez maga a blues
- Új idők, új dalai 23. – Összekötni az eget és a földet – Makovecz Imre életműve
- Új idők, új dalai 24. – A népművészet mint ihlető forrás
- Új idők, új dalai 25. – A varázsfuvola
- Új idők, új dalai 26. – Improvizáció a táncban
- Új idők, új dalai 29. – Mesélő mozdulatok – Hófehérke a színpadon
- Új idők, új dalai 1. – A graffiti lélektana – Firkászvilág
- Új idők, új dalai 21. – A vígjáték – Goldoni újratöltve: A commedia dell’arte színpadán
- Új idők, új dalai 24. – Kedves ferdítők – A műfordítás ellenállhatatlan nehézsége
- Új idők, új dalai 27. – Köztéri szobrok
- Új idők, új dalai 33. – Kibogozni a hangokat – A kortárs opera világa
- Új idők, új dalai 35. – Tradíciók és új utak – A brácsa becsülete
- Új idők, új dalai 37. – Ihlető technológia – Újmédia művészet
- Új idők, új dalai 39. – Meglátni és megfejteni – A plakát
- Új idők, új dalai 40. – A tér illúziója – Mapping
- Új idők, új dalai 41. – A halkszavú igazság – A klasszikus gitár
- Új idők, új dalai 44. – Multifunkciós hungarikum – A cimbalom varázslatos világa
- Új idők, új dalai 46. – Az akaratátvitel művészei – A karmester
- Új idők, új dalai 52. – “Amikor a szó már nem elég” – A kortárs vallásosének
- Új idők, új dalai 53. – A forgás bűvöletében – A keringős
- Új idők, új dalai 3. – Ég és Föld között – Biblia és művészet
- Új idők, új dalai 4. – Dokumentarista fotó
- - Operatőr -
- Tibet, a száműzött ország I-II.
- Halra magyar!
- Napról napra 16. – Vajastésztában sült bélszín libamájjal
- Napról napra 24. – Feketekagyló
- Napról napra 25. – Sült camambert gersliropogóssal
- Napról napra 6. – Epres joghurtos mascarpone
- Napról napra 8. – Langyos saláta buggyantott tojással
- Napról napra 9. – Csukafilé bazsalikomos morzsával
- Napról napra 52. – Articsókás rizottó
- Napról napra 66. – Lazac lucernacsíra mártással
- Napról napra 21. – Pirított sertésmáj
- Napról napra 23. – Provancei keszeg
- Napról napra 27. – Humusz pitával
- Napról napra 29. – Tökfőzelék fasírttal
- Napról napra 33. – Fogasfilé Gundel-módra
- Napról napra 32. – Svéd húsgombócok
- Napról napra 49. – Borjúmáj meggymártással, polentával
- Napról napra 58. – Töltött paradicsom
- Napról napra 56. – Sült vegyes húsok mártással
- Napról napra 57. – Vargánya sajtmártással
- Napról napra 59. – Paprikasaláta rucolával
- Napról napra 62. – Báránykaraj narancsos sárgarépával
- Napról napra 61. – Mártogatós három színben
- Napról napra 69. – Süllő articsókával, olívabogyóval
- Napról napra 65. – Branzino tatár
- Napról napra 73. – Palacsintafelfújt gyümölcsökkel
- Napról napra 151. – Brassói aprópecsenye
- Napról napra 133. – Narancsos krém
- Napról napra 135. – Kacsamell körtével
- Napról napra 132. – Fogas tatár
- Napról napra 139. – Curry-s pulyka mézes paprikával
- Napról napra 134. – Csirkemell burgonyával
- Napról napra 137. – Torta burgonyából
- Napról napra 138. – Tészta ricottával, zöldséges mártásban
- Napról napra 87. – Marengói pirított csirke
- Napról napra 51. – Gorgonzolás-kesudiós pulykamell
- Napról napra 50. – Curry halgombócokkal
- Napról napra 162. – Spárgás borjútekercs
- Napról napra 125. – Csokoládés tiramisu
- Napról napra 119. – Szarvasgombás sajtfondü
- Napról napra 121. – Feketekagyló újburgonya salátával
- Napról napra 123. – Zöldborsóleves kacsamájjal
- Napról napra 127. – Spenótleves gombával
- Napról napra 124. – Hamburger speck köntösben
- Napról napra 126. – Fehérbab püré rákkal
- Napról napra 103. – Kolbász-vajbab paradicsom saláta
- Napról napra 105. – Borjúmáj salátával
- Napról napra 107. – Ikrapástétom pirítóssal
- Napról napra 36. – Bélszín steak almapürével
- Napról napra 157. – Hátszín szelet kínai kellel
- Napról napra 41. – Pórés rizottó borsalsával
- Napról napra 43. – Sajt puding “paradicsommal”
- Napról napra 40. – Rizottó vargányával, sütőtökkel
- Napról napra 45. – Vizigesztenyés-garnélás batyuk
- Napról napra 44. – Ecetes csirkecomb cous-cous-szal
- Napról napra 111. – Sóban pácolt csirkemell
- Napról napra 113. – Kapros marhavese tésztával
- Napról napra 79. – Piemontei pacalleves
- Napról napra 77. – Vöröstonhal bazsalikomos mártásban
- Napról napra 78. – Fogasfilé kapros rákragun
- Napról napra 178. – Fésűkagyló saláta
- Napról napra 175. – Rizzsel töltött szőlőlevél
- Napról napra 182. – Garnéla kesudióval
- Napról napra 177. – Zsályás-ricottás ravioli
- Napról napra 179. – Citromos cukkini saláta
- Napról napra 184. – Parmezán kosárka
- Napról napra 181. – Nyúlgerinc vajbabbal
- Napról napra 186. – Csirkés-sajtos szendvics
- Napról napra 183. – Norvég lazacleves
- Napról napra 188. – Töltött sertéshús avokádóval
- Napról napra 185. – Édesköményes spárga garnélával
- Napról napra 187. – Gyorsleves sajtgombóccal
- Napról napra 190. – Csicseriborsó sült kolbásszal
- Napról napra 192. – Borjúborda kuszkusszal
- Napról napra 97. – Csokoládé mousse krémlikőr mártással
- Napról napra 93. – Csirkemáj levelestésztában
- Napról napra 95. – Bárányos húspogácsa zöldborsóval
- Napról napra 98. – Quiche loraine
- Napról napra 147. – Csirkemell harissával
- Napról napra 194. – Salátaleves kolbásszal
- Napról napra 198. – Bolognai borjúszelet salátával
- Napról napra 196. – Citromos makréla
- Napról napra 200. – Gombás-tejszínes borjúmirigy
- Napról napra 197. – Békacombok fehérborban
- Napról napra 199. – Fenyőmagos csirkekrokett
- Napról napra 152. – Fokhagymás pisztráng
- Napról napra 146. – Sült camambert füstölt kacsával
- Napról napra 150. – Prosciutto csirke gránátalmával
- Napról napra 164. – Gnocchi burgonyából, cukkinivel
- Napról napra 166. – Sonkás rizssaláta sárgadinnyével
- Napról napra 163. – Lazac rucolával, paradicsommal
- Napról napra 172. – Grillezett fehérspárga saláta
- Napról napra 165. – Tonhalas cukkini tekercsek
- Napról napra 167. – Gravlax
- Napról napra 170. – Lazacfilé rózsabors mártással
- Napról napra 171. – Cukkini lepény csirkemellel
- Napról napra 117. – Jenei Tamás szendvicse
- Napról napra 3. – Tortilla salátával
- Napról napra 17. – Máktorta
- Napról napra 81. – Besameles spenótfőzelék
- Napról napra 83. – Csirkés cous-cous
- Napról napra 94. – Paradicsomos angolna
- Napról napra 136. – Gnocchi spenóttal
- Napról napra 148. – Mentás-zöldbabos burgonyasaláta
- Napról napra 159. – Tészta fekete kagylóval, csokoládéval
- Napról napra 180. – Rókagombás karalábé borjúhússal
- Napról napra 189. – Tejszínes-petrezselymes húsgombócok
- Napról napra 201. – Csevapcsicsa ajvárral
- Napról napra 12. – Baconos nyúlmáj-nyárs
- Napról napra 11. – Pácolt sertésborda vajbab salátával
- Napról napra 14. – Caponata főtt tojással
- Napról napra 19. – Csirketortilla
- Napról napra 26. – Csirkemáj pástétom
- Napról napra 28. – Császármorzsa málnával
- Napról napra 34. – Gundel palacsinta
- Napról napra 47. – Lazac dijoni gyorspácban
- Napról napra 46. – Borjúdió tojásos velővel
- Napról napra 55. – Rebarbarás borjúmáj
- Napról napra 71. – Lecsós gombapörkölt
- Napról napra 89. – Narancsos-gyömbéres gyöngytyúk
- Napról napra 104. – Reuben szendvics
- Napról napra 106. – Ráksaláta
- Piaci capriccio 1.
- Piaci capriccio 4.
- Piaci capriccio 5.
- Piaci capriccio 15.
- Napról napra 2. – Csirkeszárnyak bundában
- Napról napra 4. – Balinfilé roston tésztával sóskamártással
- Napról napra 5. – Kacsamell hoisin szósszal
- Napról napra 7. – Bélszín stroganoff
- Napról napra 13. – Csirkemell mogyorómártásban
- Napról napra 15. – Gyorspácolt kacsamell epres salátával
- Napról napra 18. – Borjúmirigy palacsintabatyuban
- Napról napra 20. – Ír krumplislepény
- Napról napra 22. – Szardellás burgonya
- Napról napra 30. – Kókusztejes thai csirkeleves
- Napról napra 31. – Tiramisu
- Napról napra 35. – Sertésszűz kelkáposztás törtburgonyával
- Napról napra 37. – Zsályás borjútekercsek
- Napról napra 38. – Spárgás borjú golyók
- Napról napra 48. – Sváb véres hurka rebarbarával
- Napról napra 53. – Szétnyomott tészta pestoval
- Napról napra 54. – Lasagna caprese
- Napról napra 60. – Zöldségragu csirkemellel
- Napról napra 63. – Tészta orátával, padlizsánnal
- Napról napra 64. – Marinált szardínia
- Napról napra 67. – Vöröstonhal filé paprikával
- Napról napra 68. – Fogas burgonyával besütve
- Napról napra 70. – Pisztráng fejessalátával
- Napról napra 72. – Paradicsomos káposzta fasírttal
- Napról napra 74. – Böllér máj velővel
- Napról napra 75. – Gaspacho
- Napról napra 76. – Sertésborda hentesraguval
- Napról napra 80. – Töltött karalábé kapormártással
- Napról napra 42. – Póréhagyma tekercs kardhallal
- Napról napra 82. – Fehérboros hagymaleves
- Napról napra 84. – Mangós-korianderes csirke
- Napról napra 85. – Galambmell vörösbormártással
- Napról napra 86. – Káposztás-mozzarellás penne
- Napról napra 88. – Libamáj lecsóval
- Napról napra 90. – Kacsapogácsa tavaszi káposztával
- Napról napra 91. – Libanoni padlizsán
- Napról napra 92. – Töltött tintahal spenóttal
- Napról napra 96. – Meggyes pite mandulával
- Napról napra 99. – Spanyol chorizós fokhagymaleves
- Napról napra 100. – Tejfölös gombaleves galuskával
- Napról napra 101. – Burgonya krémleves
- Napról napra 102. – Tatárbeafsteak
- Napról napra 108. – Forrázott tojás joghurttal
- Napról napra 112. – Krumplifőzelék sült hagymával
- Napról napra 114. – Borjúgerinc sajtmártásban
- Napról napra 115. – Serpenyős harcsamáj
- Napról napra 116. – Olívakrémmel sült kárászfilé
- Napról napra 118. – Chilis-mogyorós csirkeszárnyak
- Napról napra 120. – Sertésjava bajor káposztasalátával
- Napról napra 122. – Marhanyelv lencsével
- Napról napra 128. – Csirkemell gombával, tojással
- Napról napra 129. – Nagymama töltött zsömléje
- Napról napra 130. – Zsályás-májas tagliatelle
- Napról napra 131. – Metélt tészta garnélával
- Napról napra 141. – Zöldborsó krém rántott gomolyával
- Napról napra 10. – Salátaleves szarvasgombával
- Napról napra 142. – Korianderes sárgaborsóleves
- Napról napra 168. – Csirkemell kefíres bundában
- Napról napra 109. – Sertésérmék narancsos mártásban
- Napról napra 110. – Pecsenye kacsamáj kölessel
- Napról napra 143. – Fetás-fenyőmagos spenótsaláta
- Napról napra 144. – Joghurtos-zsályás tojás
- Napról napra 145. – Fehérboros-fokhagymás csirkecomb
- Napról napra 149. – Tortilla sült paprikával
- Napról napra 153. – Hagymás-almás borjúmáj
- Napról napra 155. – Füstölt csülök krumplinudlival
- Napról napra 154. – Párolt süllőfilé
- Napról napra 156. – Almás heringsaláta
- Napról napra 158. – Lazacszelet radicchióval
- Napról napra 160. – Borjúborda zelleres burgonyasalátával
- Napról napra 161. – Fogas filé avokádó krémmel
- Napról napra 169. – Paella
- Piaci capriccio 2.
- Napról napra 1. – Harcsafilé roston vajbabbal
- A boldogság útjain I/2.
- A boldogság útjain I/3.
- A boldogság útjain I/7.
- A boldogság útjain I/8.
- A boldogság útjain I/10.
- A boldogság útjain I/4.
- A boldogság útjain I/5.
- Piaci capriccio 3.
- Napról napra 173. – Fehérbab saláta garnélafarokkal
- Napról napra 174. – Hagymás-szalonnás borjúmáj
- Napról napra 176. – Kakukkfüves újburgonya leves
- Piaci capriccio 6.
- Piaci capriccio 7.
- Piaci capriccio 8.
- Piaci capriccio 9.
- Napról napra 191. – Sertéskaraj zöldbabbal
- Piaci capriccio 11.
- Piaci capriccio 12.
- Piaci capriccio 13.
- Napról napra 193. – Fogas paradicsomszószban
- Napról napra 195. – Grillezett vargányasaláta
- Piaci capriccio 14.
- A boldogság útjain I/1.
- A boldogság útjain I/6.
- Napról napra 140. – Csirkemell tekercs, avokádó krémmel
- Piaci capriccio 10.
- Gasztroangyal 33. – Gyöngyös
- Sportverda 2014. I/10.
- Sportverda 2014. I/12.
- Sportverda 2014. I/2.
- Sportverda 2014. I/3.
- Sportverda 2014. I/5.
- Sportverda 2014. I/6.
- Sportverda 2014. I/7.
- Sportverda 2015. I/1.
- Sportverda 2015. I/11.
- Sportverda 2015. I/12.
- Sportverda 2015. I/2.
- Sportverda 2015. I/3.
- Sportverda 2015. I/4.
- Sportverda 2015. I/5.
- Sportverda 2015. I/6.
- Sportverda 2015. I/7.
- Sportverda 2015. I/8.
- Sportverda 2015. I/9.
- Műhely művek 1.
- Műhely művek 3.
- Műhely művek 2.
- Sportverda 2014. I/1.
- Sportverda 2014. I/4.
- Sportverda 2014. I/8.
- Sportverda 2014. I/9.
- Gasztroangyal 36. – Aggtelek és környéke
- Gasztroangyal 3. – Keszthely
- Gasztroangyal 16. – Orosz konyha
- Gasztroangyal 22. – Válogató adás – nálunk élő külföldiek
- Gasztroangyal 23. – Válogató adás – A legkedveltebb receptek
- Gasztroangyal 22. – Barbecue
- Gasztroangyal 25. – Gasztroangyal, Marcsi, bogrács, nyár 2.
- Gasztroangyal 26. – Fagylalt
- Privát forradalmak
- Gasztroangyal 24. – Válogató adás-Budapest
- A boldogság útjain I/9.
- Sportverda 2015. I/10.
- Műhely művek 5.
- Műhely művek 4.
- Sportverda 2014. I/11.
- Napról napra 39. – Rizottó zöldborsóval
- Új idők, új dalai 47. – Palestrina – Az ellenpontok harmóniájában
- Gasztroangyal 18. – Csörnyeföld és Vendvidék
- Gasztroangyal 19. – Madaras
- Gasztroangyal 25. – Vendégségben Kalla Kálmánnál
- Gasztroangyal 29. – Befőzés Szentesen
- Gasztroangyal 31. – Egész évben Balaton
- Gasztroangyal 33. – Tuzsér
- Gasztroangyal 40. – Nógrádi kirándulás
- Gasztroangyal 15. – A Bartók Béla út
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2. – A csirke
- Borbás Marcsi szakácskönyve 3. – A rétes
- Borbás Marcsi szakácskönyve 4. – A kacsa
- Borbás Marcsi szakácskönyve 5. – Fonott kalácsok
- Borbás Marcsi szakácskönyve 6. – A sertéssült
- Borbás Marcsi szakácskönyve 7. – Bőrös húsok
- Borbás Marcsi szakácskönyve 8. – Réteges sütemények
- Budapest, végállomás
- Borbás Marcsi szakácskönyve 9. – A csokoládétorta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 11. – A házi tészta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 13. – A ponty
- Borbás Marcsi szakácskönyve 14. – Leveles tészta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 15. – A sonka
- Borbás Marcsi szakácskönyve 16. – A bárány
- Borbás Marcsi szakácskönyve 17. – A kuglóf
- Gasztroangyal 2. – Velem
- Borbás Marcsi szakácskönyve 29. – Szálkás halak
- Borbás Marcsi szakácskönyve 30. – Főzelékek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 31. – Paprikás és pörkölt
- Borbás Marcsi szakácskönyve 32. – A nyúl
- Borbás Marcsi szakácskönyve 34. – A tarhonya
- Borbás Marcsi szakácskönyve 35. – A liba
- Borbás Marcsi szakácskönyve 36. – Sós aprósütemények
- Borbás Marcsi szakácskönyve 37. – A sütőtök
- Borbás Marcsi szakácskönyve 38. – Adventi készülődés – “gazdag” sütemények
- Borbás Marcsi szakácskönyve 39. – Adventi készülődés – Bejgli és parfé
- Borbás Marcsi szakácskönyve 40. – Adventi készülődés – Mákos guba és “Szalaberna”
- Borbás Marcsi szakácskönyve 41. – Adventi készülődés – Karácsonyi klasszikusok
- Gasztroangyal 5. – Magyarpolány
- Borbás Marcsi szakácskönyve 3. – Ételek sertéshúsból
- Borbás Marcsi szakácskönyve 4. – A fánk
- Borbás Marcsi szakácskönyve 15. – Aranygaluska és croffin
- Borbás Marcsi szakácskönyve 16. – Tavaszi kedvencek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 17. – Túrós desszertek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 18. – Sütemények lapokból
- Borbás Marcsi szakácskönyve 19. – Kelet-magyarországi különlegességek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 20. – Csotros kalács és Gundel palacsinta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 21. – Receptek otthoni piknikhez
- Borbás Marcsi szakácskönyve 22. – Sparheltben sült ételek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 23. – Sparhelten főtt receptek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 24. – Lakodalmi csibeleves és joghurtos palacsinta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 26. – Őszi gyümölcsös desszertek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 27. – Frédi szelet és papszelet
- Borbás Marcsi szakácskönyve 28. – A csülök
- Borbás Marcsi szakácskönyve 29. – Sörkifli és baguette
- Borbás Marcsi szakácskönyve 30. – Macskaszem és fordított sütemény
- Borbás Marcsi szakácskönyve 31. – Tarja kétféleképpen
- Borbás Marcsi szakácskönyve 32. – Variációk császárhúsra
- Borbás Marcsi szakácskönyve 33. – Görögolvasó angyalbakanccsal és babfőzelék pulykakolbásszal
- Borbás Marcsi szakácskönyve 34. – Kürtős kalács és libasült
- Borbás Marcsi szakácskönyve 35. – A pacal
- Borbás Marcsi szakácskönyve 36. – Egyszerű és nagyszerű ízek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 37. – Mézes krémes és gyümölcskenyér
- Borbás Marcsi szakácskönyve 38. – Ischler és Pozsonyi kifli
- Borbás Marcsi szakácskönyve 5. – Erdélyi fogások
- Borbás Marcsi szakácskönyve 6. – Téli menü
- Borbás Marcsi szakácskönyve 7. – Sólet és cassoulet
- Borbás Marcsi szakácskönyve 8. – Kelt hájas és csirkeszív villámgyorsan
- Borbás Marcsi szakácskönyve 39. – Mákos édességek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2. – Derelye és kenyérpuding
- Borbás Marcsi szakácskönyve 3. – Szalontüdő és agyas leves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 4. – Paradicsomos káposzta és vegetáriánus töltött káposzta
- Új idők, új dalai 30. – A jazz-nagybőgő
- Borbás Marcsi szakácskönyve 10. – Vasárnapi kacsalakoma
- Gasztroangyal 10. – Hajós
- Borbás Marcsi szakácskönyve 10. – A bab
- Magyarország finom 55. – Sárgabarack krémleves, Ötven darabos
- Magyarország finom 47. – Sült tejberizs (Sütlac), Perzsa paradicsomos padlizsán, Perzsa húsos rizs
- Borbás Marcsi szakácskönyve 14. – Húsvét
- Borbás Marcsi szakácskönyve 14. – Húsvéti menü
- Borbás Marcsi szakácskönyve 15. – Sztrapacska és agnolotti
- Borbás Marcsi szakácskönyve 16. – Tavaszi fogások
- Új idők, új dalai 31. – Élő gyűjtemény – kortárs reflexiók
- Az Aranycsapat és a forradalom
- Magyarország finom 54. – Túrós meggyes – rétes, Lakodalmas csibeleves
- Magyarország finom 59. – Céklaleves, Rókagomba pörkölt juhtúróval, Ecetes tejfölös torma, Tojásos egresszósz, Párolt disznóparéj
- Új idők, új dalai 33. – Odüsszeusz, héroszok hérosza
- Borbás Marcsi szakácskönyve 17. – Bukta és pikáns zöldségleves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 18. – Savanyú marharagu és sertésszűz sztroganoff
- Új idők, új dalai 34. – A harmónia hangjai – A hárfa művészete
- Új idők, új dalai 40. – A zeneszerző műhelyében – Egy zongoramű születése
- Borbás Marcsi szakácskönyve 19. – Tavaszi levesek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 20. – A máglyarakás
- Borbás Marcsi szakácskönyve 13. – Húsvéti kalácsok
- Borbás Marcsi szakácskönyve 13. – Kalácsok Húsvétra
- Új idők, új dalai 44. – Frida – Fájdalomból szublimálva
- Új idők, új dalai 45. – Szükséges tisztázatlanság – Gonosz ábrázolása a művészetben
- Borbás Marcsi szakácskönyve 21. – Oroszkrém torta és macaron
- Új idők, új dalai 46. – Ellentétek összhangja – A MORPH
- Borbás Marcsi szakácskönyve 23. – Tojásleves és szárnyas ragu
- Új idők, új dalai 48. – A szertefoszló idő – Lírai archaizmus a képzőművészetben
- Új idők, új dalai 50. – A kereszténység bölcsőjénél – Ókeresztény himnuszok
- Borbás Marcsi szakácskönyve 22. – Sült oldalas főzelékkel
- Új idők, új dalai 51. – Mechanikus kecske – Harc az anyaggal
- Borbás Marcsi szakácskönyve 24. – Finomfőzelék és brassói
- Borbás Marcsi szakácskönyve 25. – Rákóczi túrós és epres rétes
- Borbás Marcsi szakácskönyve 19. – Az eper
- Magyarország finom 33. – Töltött jalapeno, Chilis-csokis süti
- Magyarország finom 36. – Zalai borítós, Süllő zöldségágyon, Csigaragu
- Magyarország finom 51. – Focaccia col formaggio di recco, Pizza margherita
- Borbás Marcsi szakácskönyve 18. – A spárga
- Borbás Marcsi szakácskönyve 20. – Tavaszi zöldfűszerek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 21. – A spenót
- Gasztroangyal 22. – Válogató adás – Különleges helyszínek
- Gasztroangyal 23. – Válogató adás – Séfek
- Gasztroangyal 24. – Válogató adás – a legjobb kalácsok
- Gasztroangyal 25. – Válogató adás – Balatonfelvidék
- Táncközösség
- MMA – portré sorozat 30. – Mindennek ideje van – Portréfilm Dobozy Borbála csemballóművészről
- Új idők, új dalai 42. – Újjászülető hagyományok – Népművészet és divat
- Magyarország finom 56. – Görögdinnye gazpacho, Savanyított dinnye, Cigányka
- Az idők jelei
- Gasztroangyal 5. – Téli Balaton
- Gasztroangyal 6. – Emlékezetes sütemények
- Gasztroangyal 8. – Szuperélelmiszerek nyomában
- Magyarország finom 37. – Zsófia torta, Rostélyos pohánkaágyon
- Gasztroangyal 2. – Nagybajom
- Magyarország finom 13. – Tyúkhúsleves, Tönkölykorpás kifli
- A mi emberünk
- Gasztroangyal 11. – Budai gasztrokaland
- Borbás Marcsi szakácskönyve 11. – Krumplis fogások
- Magyarország finom 14. – Olajos hal, Cigány töltött káposzta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 25. – Különleges rétesek
- Borbás Marcsi szakácskönyve 26. – Gyuvecs és török lecsó
- Magyarország finom 49. – Sült pisztráng, Sült szarvascomb szeletek tócsival és mozzarellás paradicsomsalátával, Habos diós kifli, Sós stangli
- Borbás Marcsi szakácskönyve 27. – Fonyódi petyek és sült pisztráng
- Magyarország finom 16. – Szármánt, Kásás hurka
- Magyarország finom 48. – Kolostoros káposzta, Vöröslencsés káposztaleves, Káposztás pogácsa
- Új idők, új dalai 48. – Mezítelen pozitívok – Aktfotó
- Borbás Marcsi szakácskönyve 28. – Mandulás sütemények
- Borbás Marcsi szakácskönyve 29. – Habos diós és osztrák császármorzsa
- Borbás Marcsi szakácskönyve 30. – Káposztás fogások
- Magyarország finom 52. – Fogas fasírt cukorborsó-mángold pürével és pirított mandulával, Mentás zöldborsókrémleves, Ibolyás csokitorta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 31. – Zakuszka és padlizsánkrém
- Magyarország finom 20. – Mocskos tészta, Tarpai paraszt porlós
- Magyarország finom 15. – Szilvalekváros orda, Vargabéles, Fűszeres kenyér, Ordás töltött tésztabatyu
- Borbás Marcsi szakácskönyve 32. – Őszi fogások tökből és zúzából
- A Balaton kincsei 1-7
- Magyarország finom 21. – Churut, Örmény fülleves – Angadzsabor, Örmény palacsinta
- Új idők, új dalai 5. – A képregény
- Magyarország finom 22. – Sajtos- tepertős kalács, Csicsóka pástétom, Batáta pástétom
- Magyarország finom 17. – Krumplikása, Töltött fácánmell, Kacsamájjal töltött kucsmagomba
- Új idők, új dalai 7. – Csak színház és más semmi
- Borbás Marcsi szakácskönyve 33. – Két izgalmas levesrecept
- Borbás Marcsi szakácskönyve 33. – Töltött csirke variációk
- Borbás Marcsi szakácskönyve 34. – Receptek Márton-napra
- Magyarország finom 41. – Kínai csípős kacsaszív, Gulab Jamun fánkocskák
- Új idők, új dalai 10. – Játékos lélek – A harmonika
- Magyarország finom 58. – Mátrai betyárgulyás, Paradicsomos sült báránygerinc, Juhtúrós puliszka
- Új idők, új dalai 11. – A lélek vigasza – Népdalok az elmúlásról (Népdal -sirató dalok)
- Új idők, új dalai 12. – A passió – Krisztus feltámadása – Szolgálat és művészet
- Új idők, új dalai 14. – Az irodalmi hős születése
- Magyarország finom 35. – Birsalma csatni, Birsalmás bableves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 35. – Melengető levesek
- Magyarország finom 24. – Rántott hús gluténmentesen amaránt körettel, Kókuszkrémes vöröslencse-leves, Bundázott padlizsán barnarizzsel és narancsos almacsatnival, Köles “túrógombóc”
- Magyarország finom 12. – Slambuc, Birkapörkölt
- Magyarország finom 40. – Levendulás keksz, Citromkrém, Erdei gombakrémleves parmezán sables-val
- Magyarország finom 38. – Rugelach, Aszaltszilvával töltött édes maceszgombóc
- Új idők, új dalai 16. – Egy örök érvényű mese – A fából faragott királyfi (Pécsi balett)
- Új idők, új dalai 17. – Groteszk
- Borbás Marcsi szakácskönyve 36. – Boldogi nagyrózsa és sütőtökös pite
- Magyarország finom 25. – Hideg barackleves, Pikáns sült őszibarackok, Szatymazi őszibarackbefőtt, Szatymazi barackos sütemény
- Új idők, új dalai 19. – A cselló
- Magyarország finom 31. – Hagymás vér, Gyümölcsfánk
- Magyarország finom 57. – Göngyölt sült hasaalja szalonna, Bulgur zöldségekkel és körömvirágos paradicsom chutney-val füstölt sertés szűzzel bizarr borjú
- Magyarország finom 42. – Fácánleves, Töltött káposzta nádudvari módra, Slambuc, Rakott palacsinta trófea módra
- Borbás Marcsi szakácskönyve 40. – Receptek karácsonyra
- Borbás Marcsi szakácskönyve 37. – Manuk szelet és karácsonyi kekszek
- Magyarország finom 26. – Cseresznyelekváros gombóc, Cseresznyeleves, Cirkos kalács, Cseresznyelekvár
- Borbás Marcsi szakácskönyve 38. – Mákos csík és töltött káposzta
- Magyarország finom 27. – Szarvas vesevelő, Vaddisznómájjal töltött gombafejek, Vadkacsa nyárson
- Magyarország finom 34. – Zserbó, Gyümölcskenyér
- Borbás Marcsi szakácskönyve 40. – Eszterházy torta és krumplicukorkás sütemény
- Új idők, új dalai 21. – A város mint téma a festészetben
- Új idők, új dalai 22. – Nehéz ez a könnyűzene – Ez maga a blues
- Új idők, új dalai 23. – Összekötni az eget és a földet – Makovecz Imre életműve
- Új idők, új dalai 24. – A népművészet mint ihlető forrás
- Új idők, új dalai 25. – A varázsfuvola
- Magyarország finom 28. – Kapucnyika, Mákosguba (opekanca), Bögrés sajttorta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 42. – Szilveszteri készülődés
- Új idők, új dalai 26. – Improvizáció a táncban
- Új idők, új dalai 28. – Más megvilágításba helyezni – Fény a fotóművészetbe
- Új idők, új dalai 29. – Mesélő mozdulatok – Hófehérke a színpadon
- Gasztroangyal 42. – Szilveszteri készülődés
- MMA – portré sorozat 16. – Nem herceg, partizán akartam lenni… – Portréfilm Kiss János balettművészről
- Borbás Marcsi szakácskönyve 1. – Kelt kalácsok
- Új idők, új dalai 4. – Az anyagot öltött gondolat
- Borbás Marcsi szakácskönyve 1. – A túró
- Magyarország finom 1. – Ernyős hájas, Non plus ultra
- Új idők, új dalai 6. – A nyájas gyűlölködő – Színpadon III. Richárd monológja
- Luciano Benetton – bemutatja Rókusfalvy Pál
- Itt forgattam – Káli medence
- Itt forgattam – Pilis
- Élet a Monty Python előtt
- Nosztalgia és elegancia
- Pirx pilóta visszatér
- A sport forradalma
- Borbás Marcsi szakácskönyve 41. – Szilveszteri készülődés
- Magyarország finom 2. – Rózsa Sándor kedvence, Gurulós fánk
- Borbás Marcsi szakácskönyve 1. – Disznótoros
- Magyarország finom 3. – Töltött szőlőlevél, Görög citromos süti
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2. – Farsangi finomságok
- Magyarország finom 4. – Rétes, Tarhonyaleves
- Új idők, új dalai 13. – Egy felnőtt bábelőadás születése
- Új idők, új dalai 14. – Így születik a gyerekvers
- Borbás Marcsi szakácskönyve 3. – Palócleves és koriander acorda
- Magyarország finom 5. – Strudli, Fűszeres marhafasírt gombaraguval
- Új idők, új dalai 1. – A graffiti lélektana – Firkászvilág
- Új idők, új dalai 4. – Egy operaelőadás születése – A Bohém Élet – Egy opera két felfogásban
- Új idők, új dalai 5. – Az orgona – A királynő – Az orgona művészete
- Új idők, új dalai 6. – Így születik a logo – Arculat – A logo hatalma
- Magyarország finom 30. – Kásás galuska (töltike), Töltött tyúk
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2. – Ételek disznóvágásra
- Borbás Marcsi szakácskönyve 4. – Cigánypecsenye és “fürj, zeller, hajdina”
- Magyarország finom 6. – Téli erdei gombaleves, Babbal töltött burgonya, Savanyú káposztás saláta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 5. – Kaputámaszték
- Magyarország finom 32. – Kelt-hájas kifli, Papsipka
- Új idők, új dalai 8. – Így születik a szerelmes vers – Legyen tiéd az életem – A szerelmi költészet
- Magyarország finom 60. – Krumplis csuka, Töltött csuka
- Magyarország finom 18. – Gyöngyös ragu, Mézes-mustáros csirke, gyömbéres almával és mákos rizzsel
- Magyarország finom 43. – Grillezett báránymájas hurka, Báránygulyás sült gombákkal, Bárányburger
- Magyarország finom 44. – Sült uborka, Csicsókasaláta, Hajtogatott réteges keletlen
- Magyarország finom 29. – Örömkalács
- Magyarország finom 46. – Paprikáscsirke leves, Kvircedli, Bajor Galloway marharolád mustáros szószban szalvétagombóccal
- Borbás Marcsi szakácskönyve 6. – Lángos
- Borbás Marcsi szakácskönyve 7. – Sárgaborsó-főzelék
- Új idők, új dalai 9. – A cirkusz pszichológusai – A bohócok
- Új idők, új dalai 10. – A valóság képei – A szociofotó
- Magyarország finom 7. – Savanyú sertéspacal, Paprikás halragu, Juhtúrós sztrapacska
- Új idők, új dalai 11. – A karikatúra – A tulzás mestersége
- Új idők, új dalai 12. – Ön. Arc. Kép – A tükröződő én
- Új idők, új dalai 13. – Könyvillusztráció – Írás képek
- Új idők, új dalai 14. – A ritmus zenéje – Szívvel dobbal
- Új idők, új dalai 15. – Nagyzenekari koncert
- Magyarország finom 53. – Malacsült parázskrumplival és sültpaprikasalátával, Csőben sült zöldségek
- Új idők, új dalai 16. – Jazz improvizáció
- Új idők, új dalai 17. – “Azért voltak élményeink…” – Sanzonok és vallomások
- Új idők, új dalai 18. – Az érzelmek dinamikája – A fizikai színház
- Új idők, új dalai 20. – Lényeges részletek – A hiperrealista festészet
- Borbás Marcsi szakácskönyve 9. – Pénteki tésztaételek
- Magyarország finom 39. – Kacsaaprólékkal főtt paradicsomos káposzta, Gombócleves, Pirított gombóc
- Magyarország finom 19. – Rábaközi vert perec, Kapuvári böllérmáj
- Borbás Marcsi szakácskönyve 1. – Malacköröm és malacfül
- Új idők, új dalai 21. – A vígjáték – Goldoni újratöltve: A commedia dell’arte színpadán
- Új idők, új dalai 22. – Megkomponált érzelmek – A Filmzene
- Új idők, új dalai 23. – Megkomponált érzelmek – A filmzene 2.
- Új idők, új dalai 24. – Kedves ferdítők – A műfordítás ellenállhatatlan nehézsége
- Új idők, új dalai 26. – Az egyéniség ritusa – Néptánc és önkifejezés
- Új idők, új dalai 27. – Köztéri szobrok
- Magyarország finom 45. – Borsos kalács, Rácponty
- Borbás Marcsi szakácskönyve 8. – Krumplis rucatalp
- Magyarország finom 8. – Csokoládés mogyorókrém, tökmagkrém, Bakonyi sertésragu
- Borbás Marcsi szakácskönyve 9. – Gombócleves, pirított gombóc
- Új idők, új dalai 28. – Klasszikus újjászületések – Variációk a négy évszakra
- Magyarország finom 9. – Lucerna főzelék, Csángó paszulyleves
- Új idők, új dalai 29. – A szem a lélek tükre – Op-Art a kiszámított illúzió
- Új idők, új dalai 30. – Ipar- és formatervezés: A kikerülhetetlen design – Ipar- és formatervezés
- Borbás Marcsi szakácskönyve 10. – Somlói galuska
- Magyarország finom 10. – Töltött galamb, Szüreti szarvasragu, Nyúlmájjal töltött tésztabatyu
- Új idők, új dalai 33. – Kibogozni a hangokat – A kortárs opera világa
- Magyarország finom 11. – Uborkás hűsítő ital, Zakuszka, Laska, Hajdinás pogácsa
- Új idők, új dalai 34. – Természetművészet – A környezethez igazított alkotás
- Borbás Marcsi szakácskönyve 12. – Vendégváró sütemények
- Új idők, új dalai 35. – Tradíciók és új utak – A brácsa becsülete
- Új idők, új dalai 37. – Ihlető technológia – Újmédia művészet
- Új idők, új dalai 39. – Meglátni és megfejteni – A plakát
- Új idők, új dalai 40. – A tér illúziója – Mapping
- Új idők, új dalai 41. – A halkszavú igazság – A klasszikus gitár
- Új idők, új dalai 43. – Bánk bán háromszor – Újrahangolt klasszikus
- Új idők, új dalai 44. – Multifunkciós hungarikum – A cimbalom varázslatos világa
- Új idők, új dalai 45. – Egyszerűen énekelni – Bel canto
- Borbás Marcsi szakácskönyve 12. – Tavaszi desszertek
- Magyarország finom 23. – Vörösboros marhapofa csicsókapürével, töltött marhaszív, Pacalleves sült céklával és lencsével
- Új idők, új dalai 46. – Az akaratátvitel művészei – A karmester
- Új idők, új dalai 47. – A lélek meghosszabbítása – A szaxofon
- Új idők, új dalai 50. – Filmek a színpadon: A vászonról a deszkákra – Filmadaptációk a színpadon
- Borbás Marcsi szakácskönyve 11. – Mákos ferentő
- Borbás Marcsi szakácskönyve 12. – A sült hal
- Borbás Marcsi szakácskönyve 12. – Csülkös bableves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 13. – Felhő szelet
- Új idők, új dalai 52. – “Amikor a szó már nem elég” – A kortárs vallásosének
- Új idők, új dalai 53. – A forgás bűvöletében – A keringős
- Borbás Marcsi szakácskönyve 14. – Ostyás sütemények
- Borbás Marcsi szakácskönyve 15. – Húsvéti fogások
- Magyarország finom 50. – Rózsakrémes, Kecskesajttal töltött kalács
- Megnyerhetetlen mérkőzés
- Új idők, új dalai 3. – Ég és Föld között – Biblia és művészet
- Új idők, új dalai 4. – Dokumentarista fotó
- Borbás Marcsi szakácskönyve 16. – Spárga és krokett
- Borbás Marcsi szakácskönyve 19. – Stíriai metélt
- Borbás Marcsi szakácskönyve 18. – Töltött Csirke
- Borbás Marcsi szakácskönyve 17. – Zöldborsófőzelék
- Borbás Marcsi szakácskönyve 20. – Öreglebbencs
- Borbás Marcsi szakácskönyve 21. – Rácponty
- Borbás Marcsi szakácskönyve 22. – Lakodalmas kalács
- Borbás Marcsi szakácskönyve 23. – Dedelle
- MMA – portré sorozat 22. – Te vagy a zeneszerző! – Portréfilm Reményi Attila zeneszerzőről
- Borbás Marcsi szakácskönyve 27. – Legényfogó leves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 28. – Császárrétes
- Borbás Marcsi szakácskönyve 29. – Citromos szelet
- Borbás Marcsi szakácskönyve 30. – Kasespatzle
- Borbás Marcsi szakácskönyve 31. – Körömpörkölt csülökkel
- Borbás Marcsi szakácskönyve 32. – Dinsztelt füstölt kolbász
- Borbás Marcsi szakácskönyve 33. – Libasült és sztrapacska
- Borbás Marcsi szakácskönyve 34. – Sütőtökben sült csirke
- Borbás Marcsi szakácskönyve 35. – Zalai borítós
- Borbás Marcsi szakácskönyve 36. – Gesztenyés bejgli
- Borbás Marcsi szakácskönyve 37. – Páránfőtt
- Borbás Marcsi szakácskönyve 39. – Töltött pulyka
- Borbás Marcsi szakácskönyve 38. – Vörösboros kakas
- Borbás Marcsi szakácskönyve 40. – Ünnepi körtés sütemény
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/2. – Krumplikása
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/1. – Káposztás pogácsa
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/3. – Mocskos tészta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/4. – Tejes krumplileves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/5. – Strudli
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/6. – Prézlis knédli
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/7. – Lucskos káposzta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/8. – Vaníliás csiga
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/9. – Juhtúrós rakott nokedli
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/10. – Vadas marhanyelv
- Borbás Marcsi szakácskönyve 11. – Sült bab kenyérlángossal
- Borbás Marcsi szakácskönyve 12. – Halgombócleves
- Berlini kalauz
- Cirkáló – Dél-Franciaország
- Borbás Marcsi szakácskönyve 13. – Gulyás
- Borbás Marcsi szakácskönyve 14. – Főrendi fánk
- Borbás Marcsi szakácskönyve 15. – Darunyak
- Borbás Marcsi szakácskönyve 16. – Cserta-menti kanászleves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 17. – Édes málé
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/19. – Tót lepény
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/20. – Kapuvári bicskás pecsenye
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/21. – Pulutyka és pulykaszárny
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/22. – Vargányás hajdinaleves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/23. – Színes kuglóf
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/24. – Rábavidéki gibanica
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/25. – Pelmenyi
- Vár a Kárpát-medence 4. – Hollókő – Verebes Linda
- Első Országos Bárzongorista Verseny
- Cirkáló – Kaprun
- Csapataink harcban álltak
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/26. – Túrós lepény
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/28. – Gyemikát
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/29. – Hagymás rostélyos
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/30. – Csikós tokány
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/31. – Kürtős kalács
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/32. – Juhtúrós pogácsa
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/33. – Tökbélleves és tökpörkölt
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/34. – Csákvári mustáros, tejfölös szelet
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/36. – Savanyú káposztás, körtés nudli
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/35. – Tepertős kőttes
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/37. – Gánica
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/38. – Kerekrépás húsgombóc
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/40. – Diótorta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/18. – Lencseleves csülökkel
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/41. – Korhely halászlé
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/39. – Csokoládés csillag
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/1. – Pacalcsorba
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/2. – Mágnás mákos
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/3. – Marhalábszárpörkölt
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/4. – Piskótás rétes
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/5. – Céklás bableves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/6. – Grízes lángos
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/7. – Túrós csusza gazdagon
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/8. – Vágott leves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/9. – Loksa
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/10. – Holstein szelet
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/11. – Böjti leves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/12. – Darálós keksz
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/13. – Borsos kalács
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/14. – Palóc oldalas
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/16. – Fogas kárpáti módra
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/17. – Nevenincs kifli
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/19. – Kaszás leves
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/18. – Rántott borjúláb
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/20. – Eszterházy rostélyos
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/21. – Karikás béles
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/22. – Rigolettó
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/23. – Maultasche
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/24. – Kemenesi Béles
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2024/15. – Placsinta
- Borbás Marcsi szakácskönyve 2023/27. – Málékenyér